Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats crazy cruises

Creuers al millor preu

Estàs pensant amb les vacances del 2019? No deixis escapar aquesta oportunitat i fes un creuer al millor preu. Aprofita els Crazy Cruises de Viatges Pyrénées fins al 30 de novembre. Les companyies de creuers oferiran descomptes especials a l’agència de viatges d’Andorra la Vella.

Durant els Crazy Cruises trobaràs Costa Cruceros, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Holland America Line, MSC Cruceros, Norwegian Cruise Line, Politours River Cruises, Pullmantur Cruceros, Seabourn Cruise Line, NCL Cruceros i Royal Caribbean.

Aprofita els Crazy Cruises a la nostra agència de viatges d’Andorra la Vella i dissenyarem el viatge a la teva mida.

És el moment de fer un creuer!

Raons per fer un creuer

  1. Vacances d’autèntica relaxació. No t’hauràs de preocupar de res. Només de preparar la maleta i pujar al vaixell. No hauràs de patir per res, ni per escollir el restaurant on menjar, ni per aparcar el cotxe, ni fer i desfer la maleta quan canviïs de país, ni decidir la ruta del viatge. Des del primer moment que siguis a bord, ja estaràs de vacances!
  2. Tot en un sol lloc. Tindràs el restaurant, l’espai d’oci, la zona de relaxació i tot el que necessitis allà mateix. Si et ve de gust, podràs visitar les ciutats de la ruta. I sinó, l’alternativa, descansar al vaixell.
  3. Per a tothom. És un viatge per a totes les edats. Els petits de la casa s’ho passaran d’allò més bé participant en les activitats de lleure que s’organitzen i els adults podreu gaudir d’altres luxes. Petits i grans trobaran alguna activitat que s’adeqüi als seus gustos.
  4. Desconnexió. Desconnectaràs del dia a dia.
  5. Varietat de països. Visitaràs diferents ciutats de la ruta sense necessitat de fer llargues esperes als aeroports o a les estacions de tren.
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top