Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats promoció parafarmàcia fins al 14 d'abril

El primer secret de bellesa

Tractament de bellesa exprés

1. Neteja: aquest pas és molt important. Hauria de convertir-se en una rutina igual que fem amb el fet de rentar les dents al matí i al vespre. La pell de la cara està exposada a la brutícia de l’ambient i per això és tan important netejar-la. La neteja ajudarà a activar la circulació.

2. Hidratació: hem d’escollir la crema que millor ens vagi segons el tipus de pell (seca, mixta, grassa o normal).

3. Exfoliació: Un cop a la setmana es recomana fer una exfoliació, píling o mascareta. D’aquesta manera, netejaràs la pell amb profunditat.

PAS A PAS...

El primer que cal fer és netejar la pell amb sabó, aigua micel·lar, llet desmaquillant, tònics o olis hidròfils.

Un cop tens la pell de la cara neta, pots aplicar el píling o bé la màscara. Es recomana utilitzar-los un cop per setmana i tots dos tractaments es poden anar alternant. El píling el que fa és retirar les cèl·lules mortes que queden a la pell i les màscares hidraten en profunditat i eliminen l’excés d’oli a les pells grasses. A continuació, es pot aplicar el sèrum i la crema hidratant.

Abans d’escollir quin tipus de productes et convenen cal saber quin tipus de pell tens. Per això, l’equip de professionals de la parafarmàcia de Pyrénées Andorra t’atendran i avaluaran quin tipus de productes s’adeqüen a la teva pell (pell seca, pell mixta o pell grassa).

Sabies que...

Les cremes nocturnes són més denses perquè la pell té més capacitat d’absorbir producte?

Promoció

*20% de descompte per la compra de 2 o més productes. En productes exfoliants, pílings facials, desmaquillants, cremes hidratants i en complements nutricionals per eliminar toxines.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top