Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats ESPAIS POP-UP

La tecnologia Pranan, la nanotecnologia al servei de la protecció i la prevenció.

La tecnologia avança a velocitats estratosfèriques. Avui en dia, no ens imaginem un món sense telèfon mòbil o sense wifi. El que pels nostres avis era impensable per nosaltres és d’allò més normal.

Però com tot a la vida, hi ha aspectes positius i d’altres de negatius. Tota aquesta tecnologia genera pol·lució electromagnètica en el nostre entorn.

A partir d’aquesta situació es va crear la tecnologia Pranan per neutralitzar els efectes de la radiació electromagnètica de baixa freqüència.

Del divendres 5 d’abril al 5 de maig trobareu a la planta baixa un nou Espais Pop-Up amb els productes de tecnologia Pranan.

Sabies que... Segons diverses declaracions de la comunitat científica internacional certifiquen que la radiació electromagnètica de baixa freqüència no ionitzant és perjudicial per als humans?

Com funciona?

Pranan utilitza el grafè, un material que ha revolucionat la tecnologia. Els científics Andre Geim i Konstantin Novoselov van guanyar el Premi Nobel de Física el 2010 en demostrar algunes de les propietats d’aquest material.

Un dispositiu per protegir cada situació

PHIONE: Dispositiu per la protecció específica de les emissions dels aparells mòbils. Té una cobertura aproximada de 20 cm de radi, i està especialment dissenyat per protegir el cervell quan parlem pel telèfon mòbil o pel telèfon sense fil de casa.

PHIWAVES: Dispositiu per la protecció de l’individu de la radiació ambiental. La cobertura aproximada és de 80 cm de radi. És un dispositiu per portar a sobre i estar protegit contra els efectes de les radiacions wifi, radars, microones, inducció...

BIOSPACE: Dispositiu pensat per la cobertura d’una àrea determinada. El seu radi d’acció és de 9 m el qual protegiria una superfície de 254 m2. Aquest dispositiu està pensat per tal de protegir habitatges i oficines.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top