Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats 4ª edició de la Caminada contra el càncer!

Participa en la 4ª edició de la Caminada contra el càncer!

L’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca) organitza una nova edició de la caminada contra el càncer i comptarà amb el suport de Pyrénées i de la Fundació Jacqueline Pradère.
Aquesta quarta caminada se celebrarà el pròxim 29 d’octubre, sortirà a les 11 del matí des del pàrquing del Trillà i tindrà una llargada aproximada de 3,7 quilòmetres de distància.

Font: Agència de Notícies Andorrana

Donació voluntària per participar i noves talles de samarreta

La gran novetat per l’edició d’aquest any és la donació voluntària per inscriure-s’hi. És a dir, els participants no hauran de pagar una quota mínima d’inscripció com es feia fins ara i cadascú pagarà la voluntat. Els participants rebran la samarreta commemorativa de la caminada, que enguany és de color groc fluorescent. També s’han ampliat les talles disponibles i ara es compten amb samarretes per a nens i de mida XXL.

Font: Agència de Notícies Andorrana

Ja pots passar pel Servei d’Atenció al Client de Pyrénées a inscriure’t!

No t’ho pensis més i participa en la Caminada! Per fer la teva donació, inscriure’t i rebre la teva samarreta només t’has de passar pel Servei d’Atenció al Client de Pyrénées, a la planta 3. Vine i acompanya’ns a formar part d’aquesta marxa popular i lluitar contra el càncer de mama. Amb tu superarem la xifra de 1.500 persones!

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top