Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats FELIÇ SANT JORDI!

Per Sant Jordi regala roses i llibres

El dia 23 d’abril se celebra la Diada de Sant Jordi, el dia dels enamorats. La tradició diu que s’ha de regalar una rosa vermella simbolitzant la sang. I s’afegeix al costum, regalar un llibre al noi.

Però…Què diu la llegenda de Sant Jordi?

La llegenda de Sant Jordi diu que a un poble a prop de Montblanc hi havia un drac molt perillós que es menjava a la gent del poble i remats de bestiar. Un bon dia, el rei va decidir que perquè el drac no tingués gana, li havien de donar una persona escollida a l’atzar cada dia per menjar.

La sort va voler que la primera víctima fos la filla del rei. El rei, fidel a la seva decisió, va decidir portar la seva filla cap a la cova del drac terrorífic. Però va arribar el cavaller Jordi per salvar la princesa i va lluitar fins a derrotar al drac. Al lloc on va morir el drac va ser, on dies més tard, va néixer un roser de flors vermelles, com a símbol de la sang.

Celebra el Dia de Sant Jordi amb Pyrénées Andorra

Per celebrar Sant Jordi trobaràs a la Fnac Andorra de Pyrénées tots els llibres que busques. I del divendres 20 al dilluns 23 d’abril aprofita el 10% de descompte en llibres.

I si compres el llibre el dilluns, et regalem una rosa per tiquet!

Presentació de llibres

Dijous 19 d’abril a les 19.30 hores Zoe i Al·legra ens presentaran el seu nou llibre ‘6 peixos en un test’ al Fòrum de la FNAC.

Divendres 20 d’abril a les 18.30 hores Carles Flinch i Marta Pons ens presentaran el seu nou llibre ‘Fogons de Salut’ al Fòrum de la FNAC.

Firma de llibres

23 d’abril de les 13.30 a les 14.30 hores signatura de llibres al Fòrum de la FNAC:

  • Ludmilla Lacueva amb el llibre ‘Mort Sota Zero’.
  • Marc Romera amb el llibre ‘El Manual del éxito interior’.
Consultar la Guia
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top