Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats col·laboració

Pyrénées es bolca amb la delegació andorrana dels Special Olympics 2018

Grans Magatzems Pyrénées Andorra col·laborarà amb el gran esdeveniment esportiu que tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre a Andorra la Vella i la Seu d’Urgell, els Jocs Special Olympics 2018. Ens bolquem especialment amb la delegació andorrana proporcionant a tots els jugadors/es que conformen els equips, l’uniforme Pyrénées Andorra perquè puguin portar quan no estiguin competint. En aquesta línia, el dijous 4 d’octubre arribarà la torxa a la capital, després d’haver recorregut diverses ciutats catalanes, i des de Pyrénées col·laborarem a fer el relleu.

Treballadors de Pyri, col·laboradors

També ens hem implicat amb la causa i per aquest motiu hem proposat als 1.100 empleats del Grup Pyrénées Andorra, la possibilitat de ser voluntaris dels Special Olympics durant la jornada laboral amb un permís retribuït. Els empleats que ho desitgin, de forma voluntària, donaran un cop de mà i col·laboraran depenen les necessitats de l’organització de l’esdeveniment. Des del Grup s’ha incentivat i motivat als treballadors perquè formin part de l’equip de col·laboradors.

Activitats

Pyrénées també col·labora organitzant un reguitzell d’activitats al Village del Parc Central.

  • Creps Special Olympics: El divendres i dissabte, 5 i 6 d’octubre, de les 11 a les 14 i de les 16 a les 20 hores. Tothom qui vulgui col·laborar i al mateix temps endolcir el moment, podrà comprar una crep i s’hi podrà posar els "toppings" que prefereixi i amb sucre glaç podràs decorar el dolç amb el logotip d’Special Olympics. El 20% del benefici del taller de creps i la barra del bar del dia de la inauguració al pavelló anirà destinat a l’organització.
  • Maquillatge de fantasia de la mà de Mc Donalds: El dissabte 6 d’octubre, durant tot el dia i si vens a les 12 hores, podràs conèixer el Ronald McDonald.
  • Taller de jocs gegants tradicionals de fusta: El dia 5 i 6 vine a jugar al Village. La Fundació Jacqueline Pradère organitza aquesta activitat.

A més, el Grup Pyrénées cedeix el cotxe oficial per a l’organització i les furgonetes per a la logística dels Jocs. I donarà safates de fruita per a tots els participants dels Jocs.

Recordem que sota el lema dels Jocs 2018 "Millor és qui ho intenta", Andorra la Vella acollirà 900 esportistes que competiran en vuit disciplines esportives a la nostra capital com l’atletisme, el futbol sala, la natació, la gimnàstica, el bàdminton, el tenis taula, el judo i l’handbol.

Des de Pyrénées desitgem una feliç competició a tots els participants, perquè sempre és millor qui ho intenta.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top