Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats Del 5 d'abril al 5 de maig

Redecora la teva llar

Moltes vegades, quan entrem al menjador de casa pensem: podríem fer algun canvi i donar-li un toc de decoració diferent, però sovint, no sabem com fer-ho ni quins canvis fer.

Redecorar la llar no vol dir fer un gran canvi. A vegades, fent alguna modificació sembla que sigui un menjador nou. Els experts en decoració diuen que en un menjador hi ha tres elements bàsics: la taula, les cadires i les làmpades.

Consells per redecorar el menjador de casa:

1. A l’hora de decorar el menjador de casa teva un bon consell és que utilitzis tons neutres per als elements bàsics i utilitzar colors i decorats però als complements. D’aquesta manera tindràs moltes més possibilitats i et serà més fàcil fer canvis.

2. Posar algun mirall inclinat enfocant el sostre. Et donarà sensació d’amplitud.

3. El poder de les espelmes és brutal. Respiraràs ambient de puresa i de tranquil·litat. A la tercera planta de Pyrénées, a la secció de la llar, trobaràs a més a més espelmes perfumades, aconseguint així, un ambient més relaxant.

4. Els coixins sempre en funció de l’estació de l’any que estiguem. Renova’ls i utilitza els colors i els estampats que es porten segons la temporada.

Crèdits amb la Targeta Pyrénées a 3, a 6 i a 10 mesos sense interessos (per als crèdits a 3 i a 6 mesos, a partir de 180 €; i per als crèdits a 10 mesos, a partir de 360 €).

  • Catifes, coixins i fundes de coixins per decorar, cortines, fundes de sofà i mocadors Acces.
  • Complements: barres de cortines Gadget Deco, regals i decoració (espelmes de cera, suports d’espelmes, quadres, marcs de fotos, aromes i suport d’aromes).
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top