Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats Receptes de cuina

Showcooking amb productes La Catedral de Navarra

Elaboració i demostració de receptes de cuina amb productes La Catedral de Navarra. A la segona planta davant d’Espícula (la fleca de Pyrénées). El divendres 18 de gener de les 11.30 a les 13.30 hores i de les 17 a les 20 hores i el dissabte 19 de gener de les 11.30 a les 13.30 hores.

Degustació de plats preparats:

  • Mongeta seca a la Navarra
  • Mongeta seca amb cuixetes de guatlla
  • Mongeta Verdina en suquet de sípia
  • Cigrons amb tripa
  • Fabada Asturiana

Elaboració i degustació de tapes:

  • Espàrrec amb salmó i vinagreta de cibulet
  • Piquillo confitat amb ventresca
  • Cors de carxofa amb foie semicuit
  • Tomàquet amb emulsió d’alfàbrega

Entrada lliure i gratuïta.

I per anar escalfant motors, us mostrem un parell de receptes que podreu aprendre si assistiu al Showcooking d’aquest divendres i dissabte.

TÀRTAR DE CEPS

Ingredients
1 pot de ceps LC
1 pastanaga natural
4 nous
Orenga seca
Flor de sal
Pebre negre molt
Vinagre balsàmic de xerès

Elaboració

  • Obriu el pot de ceps LC i escorreu-ne el contingut, però reserveu l’oli de cobertura.
  • Talleu els ceps en làmines fines amb un ganivet ben esmolat i col·loqueu-les en un plat fins que en cobriu tota la superfície.
  • Renteu la pastanaga natural, peleu-la i talleu-la en forma de petits daus.
  • Col·loqueu els daus de pastanaga damunt dels ceps juntament amb les quatre nous pelades i trossejades.
  • Adobeu-ho amb orenga seca i salpebreu-ho al gust amb flor de sal i pebre
    negre molt. Amaniu-ho amb l’oli de cobertura que heu reservat i afegiu-hi unes quantes gotes de vinagre balsàmic de xerès.

ESPÀRRECS LC AMB SALMÓ FUMAT I VINAGRETA DE CIBULET

Ingredients
1 llauna d’espàrrecs LC
Salmó fumat
Cibulet fresc
Oli d’oliva LC
Vinagre de xerès

Elaboració

  • Piqueu el cibulet molt fi i col·loqueu-lo en un bol petit. Afegiu-hi un raig d’oli LC i unes quantes gotes de vinagre de xerès juntament amb una mica de sal.
  • Remeneu-ho bé i ja teniu la vinagreta de cibulet preparada.
  • Obriu la llauna d’espàrrecs LC, escorreu-los, i col·loqueu-los en una safata. Talleu unes quantes tires fines de salmó i col·loqueu-les damunt dels espàrrecs.
  • Amb una cullera, afegiu la vinagreta de cibulet damunt dels espàrrecs i del salmó.
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top