Grans Magatzems Pyrénées Andorra Actualitats espai demo

Sorprèn amb un menú especial per Sant Valentí

A tothom li agrada sorprendre a la parella, a les amigues, als amics o als familiars amb un bon àpat. I més quan s’apropa el Dia dels enamorats.

Arribar a casa i trobar la taula parada amb un menú especial és tot un detall. Per això, el dimecres 13 de febrer de les 18 a les 19.30 hores hem preparat a l’espai demostració un showcooking a la tercera planta de Pyrénées.

El xef Andrés Riestra prepararà diferents plats perquè puguis fer després a casa.

L’entrada és lliure i gratuïta, no cal apuntar-se enlloc. Només cal ser puntual per trobar cadira disponible!

Us detallem les receptes:

AMANIDA DE POP AMB VINAGRETA DE MEL I FRUITA DE LA PASSIÓ

INGREDIENTS
300 g de pop cuit
1 pot de cors de palmera
150 g de cogombres petits confitats
150 g de panotxes petites adobades
2 alvocats
1 got de cirerols tricolors
1 ceba morada
Cibulet
Julivert fresc
Oli d’oliva verge extra d’arbequina
Vinagre balsàmic
Vinagre de vi blanc
3 llimes
80 ml de mel
5 maracujàs
Flor de sal


ELABORACIÓ

  • Talleu el pop, els cors de palmera, els cogombres i les panotxes petites a trossos mitjans, i els tomàquets, a trossos llargs.
  • Talleu la ceba a quadradets petits i piqueu el julivert ben fi, i tritureu l’alvocat amb la forquilla. Barregeu-ho tot en un bol. Afegiu-hi el suc de dues llimes.
  • Prepareu una vinagreta al vostre gust amb l’oli, el vinagre balsàmic, el vinagre de vi blanc, una llima espremuda, la mel i la polpa dels maracujàs.
  • Munteu el plat. Col·loqueu el guacamole al fons. Després, a sobre, aneu-hi disposant el pop, els cors de palmera, els cogombres, les panotxes i els tomàquets.
  • Finalment, amaniu-ho amb la vinagreta i adorneu el plat amb el cibulet i la sal.

MAGRET D’ÀNEC AMB PEDRO XIMÉNEZ VIEJO I PURÉ DE MANGO


INGREDIENTS

1 magret gran d’ànec
500 ml de vi vell de raïm Pedro Ximénez
50 ml concentrat de Bovril
2 mangos madurs
Oli d’oliva verge extra d’arbequina
1 llima
1 ceba
Sal

ELABORACIÓ

  • Amb la batedora feu un puré amb els mangos, la llima, una cullerada de Bovril per a contrarestar l’acidesa i la dolçor, i l’oli d’oliva, i reserveu-ho.
  • Piqueu la ceba tendra i feu-la coure en una paella amb oli. Quan estigui, afegiu-hi el vi i reduïu-ho fins que obtingueu gairebé un xarop.
  • Quarteregeu el greix del magret i talleu-lo a filets de dos centímetres. Marqueu-los a la graella.
  • Munteu el plat: col·loqueu al fons la reducció i el puré espès, i al damunt disposeu els filets de magret en forma de ventall.
  • Decoreu el plat amb una rodanxa de llima i una altra de mango.

LA LLANÇA D’AFRODITA

INGREDIENTS
1 paquet de broquetes llargues i fines de fusta
500 ml de nata líquida
500 g de figues petites
3 plàtans
1 barqueta de maduixes
1 meló petit tipus Cantalup o una síndria petita
100 g de xocolata per a fondre
100 g de xocolata blanca normal
100 g de xocolata negra amb un 70% de cacau
1 terrina d’un element dolç decoratiu per a empolvorar
1 barqueta de menta fresca

ELABORACIÓ

  • Talleu les figues a trossos llargs, amb la pell i tot.
  • Talleu les maduixes i els plàtans de manera semblant a com heu tallat les figues.
  • Obriu el meló per una banda i, amb un motlle de gelat, aneu-lo buidant. Reserveu la carcassa del meló per a emplatar.
  • Col·loqueu les tres classes de xocolata en tres bols. Afegiu-hi la nata i escalfeu els tres bols al bany maria o al microones fins que la xocolata es fongui i la barreja s’homogeneïtzi.
  • Prepareu les broquetes tot intercalant les diferents classes de fruita.
  • Disposeu la carcassa del meló cap per avall en una safata o en un plat pla gran, i aneu clavant les broquetes a la pell del meló.
  • Afegiu regalims de xocolata a les broquetes i acabeu de decorar el conjunt.

CÒCTEL MARGARITA DE FRUITES VERMELLES

INGREDIENTS
200 ml de tequila
½ litre d’aigua molt freda
1 bossa de fruites vermelles congelades
1 got de suc de taronja
3 llimones
1/2 bossa de gel
Sal per a gebrar
100 g de sucre
Menta fresca per a decorar

ELABORACIÓ

  • Reserveu la sal i la llimona per gebrar la vora de la copa.
  • Reserveu l’aigua freda.
  • Barregeu la resta d’ingredients en una batedora que trituri gel i que sigui, preferentment, de got de vidre, i tritureu-ho tot al vostre gust.
  • Aneu-hi afegint aigua freda fins que aconseguiu una textura que us agradi.
  • Gebreu la vora de la copa amb la sal i la llimona, i decoreu el còctel amb menta

*Imatges no contractuals

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top