Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Les marques destacades del teu magatzem de joguines Pyrénées Andorra

Les millors joguines són als Grans Magatzems Pyrénées Andorra!

Lego, Djeco, B. Happy, Lilliputien… La botiga de joguines dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra et proposa una oferta variada que seduirà sens dubte els teus nens. Un shopping màgic amb gran il·lusió. Als grans magatzems de joguines andorrans Pyrénées, el shopping s’acompanya d’una gran multitud de serveis: personal shopper, pàrquing, facilitats de pagament, devolucions, reemborsaments i molts altres serveis més.

Les marques destacades del teu magatzem de joguines Pyrénées Andorra
Joguines Infant Les marques destacades
Trobi el departament a la Primera planta dels vostres magatzems Pyrénées

HISTOIRE D’OURS

L’expert dels peluixos dels teus magatzems de joguines andorrans

Des de fa 30 anys, la marca Histoire d’Ours brilla pel seu savoir-faire únic que es nota en la qualitat dels objectes d’alta gamma. La marca francesa és un autèntic especialista en el món de la infància, amb la creació de peluixos que sedueixen els més petits…. I no només això!

Histoire d’Ours, una història de tendresa

Les creacions Histoire d’Ours tenen tendresa. Els peluixos són dels més famosos de França i de Navarra, estan imaginats per dissenyadors i creadors amb un talent especial, que segurament encara tenen ànima de nen.

La selecció dels materials

Els peluixos Histoire d’Ours són molt suaus. És clar: estan fets amb materials molt seleccionats per als nens.

Colors càlids que fan l’èxit d’Histoire d’Ours

Un altre punt positiu de la marca Histoire d’Ours és la preferència pels colors clàssics i delicats, des del marró fins al blanc, passant pel beix, el mel o altres tonalitats,totes de diferents colors clars.

LILLIPUTIEN

Les joguines que vénen de Bèlgica

Marca de joguines belgues d’alta gamma, Lilliputien té un sentit de la creativitat molt original, a vegades surrealista però sempre atractiu.

Lilliputien ajuda el nen a créixer

A Lilliputien la joguina s’ha fabricat, sobretot, per contribuir a la diversió i al desenvolupament del nen. De la concepció a la fabricació, res es passa per alt. Tots els detalls són importants i permeten que el nen tingui una visió conjunta de la joguina que l’estimularà i l’ajudarà a créixer.

Quan el teu magatzem de joguines a Andorra t’ofereix la màxima qualitat

Cada edat té la seva col·lecció específica,amb novetats periòdiques, i en l’esperit dels creadors sempre és ben present la preocupació perla màxima qualitat possible.

La marca de joguines Lilliputien als teus Grans Magatzems Pyrénées Andorra

La botiga de joguines dels teus Grans Magatzems Pyrénées Andorra t’ofereix tot l’any les col·leccions més boniques i totes les últimes novetats de les joguines Lilliputien a uns preus increïbles, i no només per Nadal o Reis, sinó tot l’any.

DJECO

Djeco una passió familiar.

Djeco, en referència al petit llangardaix amulet, és la història d’una passió familiar comuna les paraules d’ordre són l’audàcia i la creativitat. Verónica Michel-dóna’ls funda la seva petita empresa en 1954, en una època quan les dones estan absents de l’univers de la joguina.

La imaginació segons Djeco

Dotada d’una imaginació infinita i sensible a l’univers de la infància, Verónica inventa jocs com ara el "Bingo dels quatre jeudis" o "La meva casa de les puces". Aquests joc Djeco lúdics, intel·ligents i bells coneix un èxit sense precedent i val a la creadora de ser premiada repetides vegades als Osares de la joguina.

Una passió de mare a fill

Després de diversos anys d’inactivitat, Djeco és reprès el 1989 pel fill Frédéric que instal·la les seves oficines a l’antic magatzem familiar. Corre el món per tal d’importar joguines desconeguts a França. Així és com la petita empresa francesa crea una visió més global de la joguina.

Una sensibilitat artística original

Però insaciable, el jove Frédéric somia en endavant amb joguines que existeixen en cap altra part només a casa de Djeco. És el 1997 la seva sensibilitat artística rara i inusual, el porta cap a la creació de trencaclosques de fusta i de cartró i obre via a les gammes de les joguines de fusta. Avui, entre orgull i sorpresa, Djeco distribueix les seves joguines en seixanta països, i per descomptat a la seva botiga de joguines preferida a Andorra!

LEGO

Una epopeia Danesa

Lego, amb seu a Dinamarca, és una empresa familiar fundada el 1932 per l’antic Kirk Kristiansen. Avui dia té les seves principals oficines a les principals ciutats del món. Conegut per tots per la seva icònica peça de Lego, l’empresa es considera el principal creador d’experiències recreatives en el món.

Lego servint el despertar del nen

"Only the best is good enough". D’aquesta divisa Lego neix el compromís intrínsec per promoure el desenvolupament del nen inventant jocs de construcció dirigits en el seu potencial creatiu.

Joguina del segle

La forma actual de la famosa pieza de Lego fue lanzada en 1958. Su principio comprometido a la anidación hace que el juego, único por su propiedad para proporcionar oportunidades para un sinfín de construcciones. Esta innovación ha impulsado a Lego en el mercado internacional y el legendario ladrillo fue nombrado dos veces "juguete del siglo."

Inevitable Lego

Lego ha canviat molt en 80 anys i, tot i que el petit taller ha donat pas a una empresa internacional modern, la seva base s’ha mantingut fidel a la tradició familiar. Avui Lego és el tercer major distribuïdor de joguines al món i ho continua fent somiar nens grans i petits. La marca està present en el departament de joguines dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

  • Pyrénées Enfant Mango 1
  • Pyrénées Enfant Mango 2
  • Pyrénées Enfant Nounous et Puériculture
  • Pyrénées Enfant Chaussures Lulu
  • Pyrénées Enfant Chaussures New Balance
  • Pyrénées Enfant Lego
  • Pyrénées Enfant Jouets 1
  • Pyrénées Enfant Jouets 2
  • Pyrénées Enfant 3
  • Savoir-faire
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top