Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

So fashion, les marques exclusives de la sabateria per a nen de Pyrénées Andorra!

Les millors marques de sabates júnior són a la botiga Pyrénées Andorra

La sabateria júnior Pyrénées Andorra t’ofereix una selecció exclusiva de les millors sabates per a nens. Estils, models, talles o preus, als teus nens els encantarà la gran oferta de la botiga de sabates andorrana. I vosaltres,pares, també estareu encantats amb els serveis que us oferim: consells dels nostres especialistes, personal shopper, facilitats de pagament, sala d’alletament, reemborsaments, canvis i un gran etcètera. Lulu, Kickers o Lumberjack, vambes, botes, sandàlies i altres, Pyrénées et proposa les millors marques a preus irresistibles.

So fashion, les marques exclusives de la sabateria per a nen de Pyrénées Andorra!
Sabates Infant Les marques destacades
Trobi el departament a la Primera planta dels vostres magatzems Pyrénées

KICKERS

Kickers, la referència de les sabates de nen

Les sabates Kickers són, per sobre de tot, models fiables i sòlids que acompanyaran els teus fills durant molts mesos. Des de 1970, aquesta marca es LA referència a l’hora del pati. També la trobaràs a la teva sabateria preferida d’Andorra.

Sabates Kickers: fashion i resistents

Las sabates Kickers tenen un estil fàcilment distingible que sovint s’imita però mai no s’iguala. Inspirant-se en la despreocupació i la llibertat dels nens, aquestes sabates ofereixen gammes extenses de models amb colors vius, sistemes de tancament diversos (velcro i cordills) i una sola d’una durada i una resistència incomparables. Kickers, doncs, també és el benestar dels peus dels nostres infants.

L’elecció dels materials

La marca Kickers també és coneguda per la qualitat de les textures de les seves sabates: vernissades o no, de pell girada o cuir, totes ben suaus per tal d’aconseguir un manteniment perfecte del turmell.

Plogui o nevi

Models d’estiu o d’hivern: els teus fills no tindran cap problema per triar el model Kickers que més els agradi. Les soles antilliscants, per exemple, estan adaptades a la pluja.

LUMBERJACK

Sabates per a l’aire lliure

La marca Lumberjack va néixer a Verona l’any 1945. Al principi era una petita empresa artesana que feia sabates creades per a persones que treballaven a l’aire lliure i, també, per als apassionats de la natura.

Lumberjack, sabates d’un gran standing

Des dels anys 1980, Lumberjack presenta sabates còmodes pensades per a tota la família. La qualitat de la pell que s’utilitza per fabricar-les sedueix homes, dones i nens per igual. Aquests últims poden triar entre una gran varietat de sabates resistents, amb la certificació d’una qualitat excepcional heretada del savoir-faire «a mà».

Simplicitat de formes i solidesa

Les sabates Lumberjack, funcionals i molt cuidades, són perfectes per a nens amb un esperit aventurer. Les trobaràs a la teva sabateria preferida d’Andorra. La seva solidesa demostrada és un atractiu important per a tots els nens que busquen sensacions fortes, ja sigui al pati de l’escola com en altres llocs.

Lumberjack i l’ecologia

Lumberjack t’ofereix una gran quantitat de models trendy, clarament a la moda. Aquest fabricant italià s’enorgulleix de respondre perfectament a les exigències de producció ecoresponsables d’avui dia limitant el seu impacte en el medi ambient.

  • Pyrénées Enfant Mango 1
  • Pyrénées Enfant Mango 2
  • Pyrénées Enfant Nounous et Puériculture
  • Pyrénées Enfant Chaussures Lulu
  • Pyrénées Enfant Chaussures New Balance
  • Pyrénées Enfant Lego
  • Pyrénées Enfant Jouets 1
  • Pyrénées Enfant Jouets 2
  • Pyrénées Enfant 3
  • Savoir-faire
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top