Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Però on puc fer el shopping de roba de nens a Andorra?

Pyrénées Andorra: marques exclusives per al shopping de roba júnior!

Vols aprofitar el teu shopping de roba a Andorra per vestir els teus nens? La botiga de moda de nen dels Grans Magatzems Pyrénées ha seleccionat el millor de les col·leccions júnior de les marques més a la moda. De Boboli a IKKS passant per Petit Bateau, sigui quin sigui el teu pressupost, podràs escollir el que vulguis per canviar l’armari dels teus preferits de 0 a 16 anys. Experts en moda júnior us guiaran pel nostre espai de moda de nen per a un shopping fàcil i agradable. Facilitats de pagament, personal shopper, sala l’alletament, canvis, reemborsaments o altres serveis, als Grans Magatzems Pyrénées Andorra el teu shopping de roba es converteix en una agradable experiència!

Però on puc fer el shopping de roba de nens a Andorra?
Moda Infant Les marques destacades
Trobi el departament a la Primera planta dels vostres magatzems Pyrénées

BOBOLI

Una marca de nen de referència

De moda i sempre innovadora, Boboli és una marca espanyola de moda infantil que té un gran èxit en Espanya, però també a altres llocs.

Desde principi dels anys 80

Des de 1981, la marca Boboli vesteix els nens de 0 a 18 anys amb roba acolorida molt maca, confortable i alegre, roba que encanta tant als petits com als grans.

Boboli bebè, Boboli nen

La marca Boboli presenta diverses sèries de roba d’alta gamma segons les categories d’edat: si vols que el teu nen vesteixi roba moderna a preus accessibles, la trobaràs al nostre centre d’Andorra la Vella per a un shopping de roba andorrà divertit!

Boboli, el racó de les gangues del teu shopping de roba a Andorra

La marca Boboli també és famosa per la seva comunicació. Participa en molts esdeveniments (és, per exemple, sòcia del Teatre Nacional de Catalunya) i proposa també molt sovint campanyes de promoció molt interessants que trobaràs als nostres Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

IKKS JUNIOR

La marca vesteix nens de 3 a 18 anys

Destinada a nens i nenes de 3 a 18 anys, la marca IKKS Júnior ofereix un dressing creatiu, de moda i inspirat als vostres nens més exigents. Té dues línies: IKKS KID, de 3 a 12 anys, i WE ARE YOUNG, una col·lecció urbana chic inspirada en l’streetwear destinada als nens de 10 a 18 anys.

IKKS KID

Des de colors plens de vitamines fins a colors suaus, talls retro amb detalls a la moda, les col·leccions IKKS KID vesteixen nens i nenes durant tot l’any.

We are young

Per als adolescents, la inspiració es troba en els vestuaris city rider, la nostàlgia vintage o la inspiració futurista amb un toccity, per oferir looks de caràcter més a la moda dels nens i nenes! Col·leccions urbanes que combinen look i comoditat en un vestuari de moda i fàcil de portar per estar preparats per a totes les situacions.

IKKS Junior a Andorra amb Pyrénées

Als Grans Magatzems Pyrénées Andorra, les col·leccions de roba IKKS Junior et proposen articles a preus infal·libles!

LOSAN

Una última col·lecció exemplar

Com es pot definir l’estil de roba per a nens de la prestigiosa marca Losan? És fàcil: només cal descobrir la riquesa de l’última col·lecció primavera-estiu 2017.

Losan o tot el que busques per al teu shopping de roba a Andorra

Losan s’inspira en les històries infantils i els jocs reservats als més petits. Losan té molta creativitat inimitable per donar forma a una increïble varietat de models, tots atractius. Amb Losan, sempre és fàcil aconseguir un shopping de roba andorrà i descobrir peces molt maques d’alta qualitat; el més difícil és escollir!

Una marca d’alt standing

Aquesta marca de referència en l’univers de la moda per a nens brilla sobretot per la qualitat dels teixits utilitzats per a la confecció de roba chic, confortable i lleugera, i també molt resistent.

Losan o l’esperit happy fashion

Losan és un nou aire en el domini de la creació. Una frescor que busca les seves idees en un món fet de diversió i d’alegria: el dels nens!

PETIT BATEAU

Petit Bateau, la moda per a nen de referència made in France

Per a petits i grans

Qui no ha sentit mai parlar de la marca Petit Bateau? Des del 1893, la marca preferida dels francesos vesteix petits i grans amb una qualitat sempre excel·lent i amb un estil que mai passa de moda.

Unint generacions amb un èxit incomparable, Petit Bateau és excel·lent en la creació de roba i de roba interior per a nens i adults, amb models impecables: el paper dels materials és evident.

Materials confortables

A Petit Bateau, la suavitat dels teixits molt ben seleccionats aporta una màxima comoditat, la qual cosa és un dels punts més importants de la marca. També ho és la definició d’un estil propi, vist en totes les seves col·leccions.

La col·lecció Petit Bateau 2017

La roba Petit Bateau de la col·lecció 2017 es defineix amb colors bonics, tots càlids i juvenils.

CALVIN KLEIN

Història de Calvin Klein

Nascut al Bronx el 1942, Calvin Klein, figura emblemàtica del prêt-à-porter d’Amèrica, va fundar la seva marca epònima el 1968. El seu punt de vista de la moda minimalista i sportswear es va notar ràpidament y va marcar, sens dubte, la història de la moda.

Calvin Klein o l’esperit de provocació

Provocació, hàbil i amb un esperit pioner, Calvin Klein es llança en la fabricació de roba interior. Es detona en la presentació d’una desfilada de moda en què els models, desfilen amb la seva roba interior. La provocació és la paraula clau, es crea un escàndol en presentar imatges d’adolescents en postures subversives o lascives.

L’estil minimalista per als nens

Des de llavors, la marca Calvin Klein que segueix inventant i reinventant, ha ampliat la seva línia de roba interior i roba de dormir per als nens. Es crea la roba interior de la més alta qualitat, còmoda, minimalista per al benestar dels nostres infants. Descobreix-ho en als grans magatzems Pyrénées durant el teu shopping a Andorra.

Simplicitat i elegància al servei del luxe

Com totes les creacions de Calvin Klein, la marca de roba interior és còmoda, però sens dubte volen combinar el luxe amb la simplicitat i l’elegància amb la modernitat.

TUMBLE ’N DRY

Tumble ’N Dry és la marca de roba de nens i nenes ideal per al dia a dia. Els infants quan vagin vestits amb peces de roba Tumble ’N Dry aniran còmodes i no es voldran canviar de roba. Al mateix temps, la marca holandesa busca les últimes tendències en moda.

  • Pyrénées Enfant Mango 1
  • Pyrénées Enfant Mango 2
  • Pyrénées Enfant Nounous et Puériculture
  • Pyrénées Enfant Chaussures Lulu
  • Pyrénées Enfant Chaussures New Balance
  • Pyrénées Enfant Lego
  • Pyrénées Enfant Jouets 1
  • Pyrénées Enfant Jouets 2
  • Pyrénées Enfant 3
  • Savoir-faire
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top