Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Els millors productes de puericultura a la botiga Pyrénées Andorra!

La botiga Pyrénées Andorra escull les millors marques de puericultura

Una oferta variada i d’alta gamma de roba a la moda i d’accessoris de puericultura totalment adaptada als nadons, en tots els estils a tots els preus: aquesta és la promesa dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra. La seva botiga de puericultura et proposa una selecció exclusiva de les millors marques,com Besafe, Jané o UppaBaby, a preus increïbles. I per facilitar-te el shopping familiar a Andorra, els grans magatzems et conviden a gaudir d’un servei de llista de naixement, de targeta regal o d’una sala d’alletament. La botiga andorrana et reserva moltes més facilitats: personal shopper, consells dels nostres venedors especialistes, facilitats de pagament, devolucions, canvis, reemborsaments i un gran etcètera.

Els millors productes de puericultura a la botiga Pyrénées Andorra!
Puericultura Infant Les marques destacades
Trobi el departament a la Primera planta dels vostres magatzems Pyrénées

BESAFE

La seguretat dels infants a la carretera

BeSafe, empresa establerta a Noruega, és un dels fabricants més importants de cadiretes per a automòbils i de productes de seguretat viària per a infants de gran qualitat. Així mateix, disposa d’una xarxa de distribució mundial.

BeSafe: contribuir a la seguretat viària

BeSafe es va fundar amb la voluntat de fabricar dispositius d’una gran fiabilitat en funció dels requisits de seguretat contemporanis i de l’evolució de l’habitacle dels vehicles. Aquesta empresa mai no ha amagat el seu desig de contribuir a la reducció dràstica del nombre de víctimes causades pels accidents de trànsit.

Productes perfeccionats

BeSafe desenvolupa i comercialitza cadiretes per a automòbils, seients per a bicicletes i cascos esportius per a infants amb característiques innovadores i patentades. Els trobaràs a la botiga de puericultura de Pyrénées Andorra.

BeSafe i la seva política de desenvolupament

Cada any BeSafe dedica una part important del seu pressupost a R+D per tal de millorar la qualitat de la seva producció. Aquesta entitat noruega treballa en col·laboració estreta amb diversos instituts de recerca mèdica i organitzacions que treballen per reforçar la seguretat viària.

JANÉ

La referència espanyola en matèria de cotxets

Fundada el 1932, la marca espanyola Jané és un actor important del món de la primera infància. En particular, desenvolupa una gamma de cotxets plegables, ideals per passejar amb tota seguretat els bebès i els nens petits. Trobaràs els productes Jané a la botiga de puericultura de Pyrénées Andorra.

Jané i el sentit de la innovació

L’empresa Jané, experta en l’art d’elaborar cotxets plegables innovadors, últimament ha despertat interès perquè ha imaginat el concepte de cotxet reclinable, un producte que aportarà encara més confort als petits quan van de passeig amb la família.

Un èxit merescut

Al llarg de dècades, Jané ha sabut aconseguir una reputació que costarà d’igualar gràcies a la millora constant dels seus articles, que avui dia són tota una referència en el mercat dels cotxets per a nens. Jané se centra a donar resposta a les expectatives i les necessitats dels pares i del seus bebès.

La qualitat Made in Jané

A Jané, la qualitat no és una paraula buida. Els cotxets i els caminadors de la marca s’elaboren respectant estrictament les normes internacionals de seguretat.

UPPABABY

Uppababy: una experiència única per als pares

UPPAbaby és una empresa nord-americana fundada per Bob i Lauren, els pares de dos nens petits. D’aquesta experiència va néixer la filosofia UPPAbaby: basar-se en la seva pròpia experiència per posar la barra cada vegada més alt i arribar a un nivell sense precedents.

Productes funcionals, de disseny modern

La missió de UPPAbaby és fabricar articles pràctics i moderns per a la cura dels nens. El nadó esta al centre de les seves preocupacions, i la marca dissenya productes innovadors i amb tecnologia avançada per proporcionar seguretat i comoditat.

UPPAbaby, una experiència de 10 anys

UPPAbaby es basa en una experiència de més de 10 anys en la indústria de la cura dels nens. En renovació perpètua, la marca crea constantment cotxets lleugers, funcionals, amb una seguretat òptima. Descobreix-los a la botiga dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Productes d’alta qualitat per a NADÓ

D’acord amb les normes europees i americanes, UPPAbaby cuida tots els detalls per a la seguretat del nadó. No obstant això, l’elegància dels productes enginyosos i divertits, també ens recorden la satisfacció dels pares.

  • Pyrénées Enfant Mango 1
  • Pyrénées Enfant Mango 2
  • Pyrénées Enfant Nounous et Puériculture
  • Pyrénées Enfant Chaussures Lulu
  • Pyrénées Enfant Chaussures New Balance
  • Pyrénées Enfant Lego
  • Pyrénées Enfant Jouets 1
  • Pyrénées Enfant Jouets 2
  • Pyrénées Enfant 3
  • Savoir-faire
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top