Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Busques una rellotgeria per comprar-te un rellotge Bering a Andorra?

Una adreça ineludible per a qui vulgui comprar un rellotge a Andorra, la rellotgeria dels Grans Magatzems Pyrénées et proposa una selecció exclusiva d’esferes signades Bering a preus increïblement irresistibles!

Busques una rellotgeria per comprar-te un rellotge Bering a Andorra?
Rellotges Accessoris Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

A la rellotgeria de Pyrénées, compra un rellotge Bering al millor preu

BERING

What time is it? It’s Bering time in Andorra!

L’estret de Bering i la bellesa al·lucinant dels matisos de l’Àrtic: heus aquí d’on obté la seva inspiració la ineludible marca de rellotges. La companyia danesa va ser creada el 2010 per tres dissenyadors aventurers.

Compra un rellotge Bering a Andorra... i opta pel disseny escandinau

Aquest fulgor increïble, Bering el deu a la qualitat irreprotxable i la noblesa dels materials emprats en la fabricació dels rellotges. Fidel al purisme i al disseny escandinau, l’elegància dels rellotges Bering, disponibles a Pyrénées Andorra, promou la marca a la cimera mundial del rellotge de luxe.

Materials high-tech disponibles a la teva rellotgeria andorrana preferida

Els materials sostenibles i altament resistents són les característiques principals de la fàbrica de rellotges Bering. La ceràmica high-tech conjugada amb vidre de safir i titani que recorden la puresa glacial de l’Àrtic, defineixen un estil minimalista i intemporal al més pur estil danès.

Un èxit fulgurant

Escollida una vegada i una altra nova marca de l’any al Canadà i millor marca del món al Regne Unit; tot i la seva joventut, la marca Bering suscita admiració arreu del món.

Compra’t un rellotge Bering a la rellotgeria de Pyrénées Andorra

Compra’t el teu rellotge Bering a la rellotgeria andorrana Pyrénées al millor preu, i aprofita els nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc. Pyrénées és l’adreça ineludible per anar a comprar un rellotge Bering a Andorra la Vella.

CASIO

Des del 1946

Aquesta societat multinacional fundada al Japó el 1946 excel·leix des de fa més d’un segle en la confecció de rellotges, calculadores i màquines fotogràfiques digitals de gamma alta.

La rellotgeria de referència

La marca és reconeguda per la gran qualitat i la fiabilitat excel·lent dels seus productes. Va ser precisament al 1974 que Casio va abordar el mercat de la rellotgeria i va crear el seu primer rellotge amb un calendari automàtic. Aquest és un dels seus segells de fàbrica principals, l’hora i la data són sistemàticament presents als articles que s’elaboren en les seves diverses unitats de producció.

Nous rellotges Casio, encara més fiables al teu rellotger ineludible d’Andorra!

La darrera col·lecció del 2017 té com a punt de partida un concepte futurista “Casio Connected”, que millora la precisió de la funció principal dels rellotges Casio; és a dir, donar l’hora exacta en qualsevol país del món.

Els rellotges Casio als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Descobreix els rellotges Casio més bonics, a preus increïbles a la botiga d’accessoris dels teus Grans Magatzems Pyrénées Andorra. Compra un rellotge Casio als Grans Magatzems andorrans Pyrénées i gaudeix dels nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc. Pyrénées és l’adreça ineludible per anar a comprar un rellotge Casio a Andorra la Vella.

CLUSE

Cluse una marca a l’ascensió fulgurant

Cluse ha estat fundat en 2013 per dos amics holandesos, Ed Postmus i Rudyar Bekker. Coneguda a França des de fa poc, la marca va fer una ascensió fulgurant en el món de la moda. El concepte de Cluses es crear rellotges de alta gamma, amb línies depurades, destinades a les dones. Descobreix la marca en el seu espai rellotges de Pyrénées Andorra!

Un disseny depurat i refinat

Cluse reinventa el rellotge elaborant productes minimalistes que estan en harmonia amb la personalitat de cada ú. El seu èxit fulgurant en l’univers de la moda, Cluse ho deu al disseny depurat dels seus productes que els assegura una elegància i un refinament únic.

Cluse: un disseny únic

Tots els rellotges Cluse tenen un disseny idèntic. Únicament difereixen, el colorit i els materials de les polseres. El rellotge és rodó i pla, l’esfera de plata, daurada o negre amb un fons blanc i negre o sense motiu. Unes vegades d’acer, i altres cuir, la polsera pot fàcilment ser canviada i això a mercè del seu aspecte.

Cluse, una joia abans de res

Considerat com una joia més que un accessori comú, el rellotge Cluse és ple de promeses. Un disseny decididament modern i minimalista per a un efecte chic i refinat, ha seduït i sorprès l’univers de la moda. Descobriràs les seves creacions en la seva rellotgeria andorrana preferida!

DANIEL WELLINGTON

Daniel Wellington, una trobada increïble

Filip Tysander va trobar a un gentleman britànic que portava el nom de Daniel Wellington. El look sobri i sense pretensions d’aquest últim, intriga el creador. Particularment és colpejat per l’elegància dels rellotges antics pujats sobre velles polsera NATO usades.

Un disseny depurat i sense superflu

Aquest disseny depurat i sense superflu és el component de base dels rellotges Daniel Wellington, elegants, prims i refinats. Emblemàtiques polseres NATO amb colorit divers i impresos tenen la propietat de ser intercanviables i així de combinar-se al teu look del moment. ¡Comprar un rellotge superb a Andorra a preu duty free és tan fàcil amb Grans Magatzems Pyrénées!

Un estil vintage

L’estil tradicional i vintage de les polsera NATO combinat amb el disseny depurat i minimalista de les esferes, ofereix un estil clàssic i intemporal als rellotges Daniel Wellington. Les polseres intercanviables permeten portar-los en tota ocasió i segons l’humor del moment.

Un èxit fulgurant en l’univers de la moda

La història notable d’aquesta trobada entre Daniel Wellington i Filip Tysander porta a aquest últim a crear la seva pròpia marca de rellotges en 2011. El fulgurant èxit, va ser gràcies a la manera exigent de treballar, la seva exclusivitat, originalitat i audàcia.

SEIKO

Seiko una marca japonesa

Seiko va veure la llum al 1881 a Tòquio, Japó. El seu jove fundador de 22 anys, Kintaro Hattori, instal·la allí el seu petit taller de reparació de rellotge. Determinat a ser un creador pioner en la indústria rellotgera, sempre va vetllar per que Seiko fos una marca que proposa productes d’avantguarda. Descobreixi’ls a l’Espai rellotgeria andorrana de Pyrénées.

Una marca líder en la innovació tecnològica

Seiko ha fet de la recerca de tecnologies de puntes una prioritat. La marca mai va cedir el seu lloc de líder en la innovació tecnològica. Així, cada nova gamma de rellotge Seiko és una revolució tecnològica.

Seiko a la recerca de perfecció

Des de fa més de 130 anys, Seiko es compromet a oferir la perfecció tant al nivell de la innovació tècnica com sobre el disseny dels seus rellotges. Aquesta col·lecta de la quinta essència també es troba en el control únic de les 4 tecnologies rellotgeres: mecànica, quars, Kinetic i Spring Drive.

L’excel·lència del món rellotger

L’excel·lència Seiko, és també la sinergia entre tecnologia i tradició. Seiko ho va fer la seva paraula d’ordre i va patentar així i va portar al mercat mundial les seves primeres creacions entre les quals es troba: el 1r rellotge a quars, la 1a visualització numèrica LCD a 6 xifres, el rellotge que rep la televisió i des de fa poc, el 1r rellotge cronògrafa a GPS solar a la gent. Aquests productes estan disponibles a la botiga de rellotges de Pyrénées Andorra.

MICHAEL KORS

Mickael Kors decididament glam ’rock

Les creacions de rellotges Michael Kors revelen un estil decididament glam ’rock, que avui és considerat com l’ineludible a la rellotgeria de món. Disponibles en els Gran Magatzems Pyrénées Andorra, els rellotges tenen un disseny sorprenentment sofisticat i enlluernador.

L’aliança de l’originalitat i de la finesa

Els rellotges Michael Kors ofereixen una aliança perfeccionada entre originalitat i finesa. La sofisticació és la paraula clau, i la cèlebre marca crear productes alhora hype i vintage per una osmosi perfecta dels temps moderns.

Els rellotges Michael Kors, sumptuosos i pràctics

Més enllà d’un accessori pràctic, els rellotges Michael Kors són sumptuoses peces rellotgeres que cal portar com a veritables joies de moda. Polseres d’acer, d’or o plata, en resina o de cuir, superats per esferes cronògrafes, revelen l’esperit innovador de Michael Kors, nova estrella muntant de la rellotgeria de moda.

Materials d’excepció per a un estil delicat

Els rellotges Michael Kors que existeixen també al masculí, proposant productes en un estil androgin. Esferes per cert més grans per a les nines de Senyor però sempre amb finesa, destresa i delicadesa pels materials com a testimonis de l’exigència Michael Kors. A descobrir urgentment en la secció de rellotgeria de Pyrénées Andorra i amb uns preus duty free.

 • Pyrénées Sacs à main
 • Pyrénées Sacs à main 2
 • Pyrénées Sacs à main Coach
 • Pyrénées Sacs à main Michael Kors
 • Pyrénées Montres 1
 • Pyrénées Montres Casio
 • Pyrénées Montres Michael Kors
 • Pyrénées Montres Momo
 • Pyrénées Montres Seiko
 • Pyrénées Bijoux
 • Pyrénées Montres 2
 • Pyrénées Lunettes Dior
 • Pyrénées Lunettes Oakley
 • Pyrénées Lunettes Polaroid
 • Pyrénées Lunettes Ray Ban
 • Pyrénées Sacs Homme
 • Pyrénées Accessoires Hommes 1
 • Pyrénées Accessoires Hommes 2
 • Pyrénées bijoux 2
 • PAUL’S BOUTIQUE
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top