Pyrénées Més opcions per els seus desitjos!

Les bosses de les millors marques a preus de duty free a la marroquineria de Pyrénées Andorra

Dubtes entre aquest Burberry de luxe, aquesta cartera Kipling o la darrera bossa signada Longchamps? Deixa’t portar per l’equip d’experts en marroquineria de Pyrénées Andorra. A més de gaudir d’uns preus irresistiblement en tantíssims articles exclusivament seleccionats entre les millors marques, et beneficiaràs de nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc. Els Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella, un lloc ineludible per fer shopping de marroquineria.

Les bosses de les millors marques a preus de duty free a la marroquineria de Pyrénées Andorra
Bosses Accessoris Les marques destacades
Trobi el departament a la Planta baixa dels vostres magatzems Pyrénées

L’adreça ineludible de la marroquineria d’Andorra la Vella

BURBERRY

Burberry, la icona del luxe

La sense dubte emblemàtica marca Burberry no para mai de renovar-se, i conserva així el seu estatus d’icona en el món de la moda de luxe. Va ser fundada pel jove Thomas Burberry el 1856, i la casa ha anat evolucionant cap a la confecció d’abrics.

La gavardina: tota una història

La gavardina, aquest teixit innovador amb propietats impermeables i transpirables inventada el 1879 per T.Burberry revoluciona la confecció del sector dels impermeables fins aleshores molestos i incòmodes.

L’inevitable trench Burberry

El trench Burberry en un primer moment es va anomenar Tielocken. Avui és un indiscutible de la moda. Amb tall de gavardina tenia un tancament amb cinturó sense botons.

Sobre bosses?

Als primers anys la marca Burberry era el subministrador dels oficials de guerra, així com de nombrosos exploradors. Avui, Burberry deu el seu èxit principal a la creació de moneders de luxe d’una sofisticada elegància.

Les bosses Burberry a la teva botiga de marroquineria de Pyrénées Andorra

Descobreix les bosses més boniques i els accessoris Burberry a preus increïblement andorrans a la marroquineria de Pyrénées Andorra. Compra el teu moneder Burberry i altres articles de marroquineria a Andorra als Grans Magatzems Pyrénées i gaudeix dels nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc.

COACH

Estil novaiorquès by Coach

Coach va ser fundat el 1941 a Nova York. Encara que deu la seva reputació internacional a la seva col·lecció de bosses de luxe, la seva activitat principal continua sent la fabricació de maletes, així com la confecció de sabates i accessoris de cuir. Descobreix aquesta marca de marroquineria d’alta gamma als Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Coach: el luxe per a tothom a Pyrénées, la teva botiga de marroquineria d’Andorra

Sinònim d’autenticitat, pertinença i elegància, la marca Coach es distingeix avui per la seva concepció filosòfica del “luxe accessible a tothom”, una idea genial que revoluciona l’univers del luxe.

El minimalisme

Combinar la història amb el disseny va fer tirar endavant la marca Coach com a líder mundial de la marroquineria de luxe. Renunciar a allò que és superflu, centrar-se en un minimalisme refinat, és una aposta que dóna relleu a la qualitat dels cuirs de Coach.

Stuart Vevers: un dissenyador worldwide

El segell Coach s’ha imposat en l’univers dels grans en només 3 anys. Avui, la marca ostenta un estil pop-modern que li atorga una nova joventut. Aquesta metamorfosi surfeja l’onada Glam’Rock, d’una manera d’allò més guai i desimbolta.

Coach & Pyrénées

Servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat a més de personal shopper, gaudeix dels nombrosos avantatges i serveis que t’ofereix la botiga de marroquineria andorrana dels Grans Magatzems Pyrénées.

FURLA

Una destresa tradicional i un peritatge artesanal

Furla és una marca italiana fundada el 1927 per Aldo Furlanetto. Confecciona i distribueix productes i complements de moda. La destresa tradicional, el peritatge artesanal i el sentit de l’excel·lència constitueixen la pedra angular de la casa Furla.

L’estil italià en el seu interior by Furla

Les creacions innovadores Furla propulsen la marca sobre el mercat internacional. Furla representa la modernitat i l’alegria de viure. Confecciona bosses i accessoris pujats de color subratllant tota l’alegria contemporània i la Dolce Vita a l’italiana.

Clàssics icònics que es reinventen

Furla s’inventa i es reinventa a través dels seus clàssics icònics als quals la marca repeteix i renova per crear una tendència totalment contemporània, conservant així una destresa tradicional. Alguns must-have tal l’emblemàtic "Metropolis" permet accesorizarse segons l’humor. A descobrir en la secció Marroquineria de Pyrénées Andorra.

Furla, back to the 1930 & 1950!

La creació Furla barreja sàviament l’esperit de l’art decoratiu dels anys 30 a un estetisme rock que ens torna als anys 50. Embarcar-se en un viatge temporal amb productes intemporals representa una característica típica de la casa Furla.

LONGCHAMP

Longchamp una empresa de talent únic

Longchamp és una empresa reconeguda i plebiscitada en l’univers de la marroquineria de luxe. La marca francesa va ser fundada a París el 1948 per Jean Cassegrain. Avui, Longchamp distribueix els seus productes en més de 300 botigues arreu del món, i també, a la secció Marroquineria de Pyrénées Andorra!

Articles de luxe de cuir by Longchamp

Longchamp comença la seva activitat en els anys 50 enfundant les pipes amb cuir. Aquesta idea innovadora i original es converteix en un article de luxe i troba un èxit viu. La marca ha ampliat les seves gammes d’accessoris mitjançant la creació d’portafolis i caixes de cigarrets premium.

Bosses útils i elegants

Va ser en els anys 70 que Longchamp llança el desenvolupament de bosses de cuir i equipatge, en niló per obtenir bosses més lleugeres. La marca inventa bosses i equipatge tan elegant com pràctic. Es va crear així la famosa bossa Xtra que va tenir un èxit rotund.

Un estil atemporal

Aquesta evolució de Longchamp que condueix gradualment a la marca per crear bosses plegables icònics. L’inesperat èxit d’aquest producte és que sigui avui lel millor bossa de venda en el món. Tot i la fama a tot el món, Longchamp es preocupa de mantenir l’entusiasme dels seus clients i continua treballant cap a la creació de bosses i accessoris de moda.

MICHAEL KORS

Una classe urbana per sublimar el seu aspecte

Concebuts en cuirs luxosos, les bosses Michael Kors il·lustren deliciosament l’elegància urbana característica de la marca. Realçar tons sords i neutres amb matisos saturats, vius i brillants, sublimar disseny estructurats per les borses: tal és la petjada Michael Kors, a descobrir a preus irresistibles a la secció de Marroquineria de Pyrénées Andorra.

Percebuts Michael Kors al braç de estrelles

Regularment en els braços de les celebritats de la terra sencera, els it-bag com ara la borsa Selma il·lustra tot el talent Michael Kors. Practica i elegant, aquesta marroquineria alta gamma és sublimada per matisos sumptuosos, superats per ornaments icònics, fixant així l’esperit de la marca.

Bosses elegant i luxoses

Les borses Michael Kors deuen el seu èxit a tot el món amb el seu estil molt ben estructurat. Desmuntable, plegable, de variats colors i plantilles, que combinen a la perfecció amb qualsevol estil. Les borses Michael Kors són alguns dels atractius de la marroquineria de luxe.

Michael Kors: chic original i funcional

Funcional, elegant, original, Michael Kors et mostra un estil modern. Adaptable a tot tipus d’usos, vénen en models femenins sense fi més d’un a l’altre. Per tant, cada dona se sentirà única acordant la seva vestimenta amb una bossa Michael Kors per un look irresistible i innovador.

PAUL’S BOUTIQUE

Paul’s Boutique a Pyrénées Andorra

La marca d’accessoris Paul’s Boutique la trobareu a Pyrénées Andorra. Una marca de bosses de mà que et permetrà a anar a la última moda. El seu dissenyador va obrir una parada al mercat de Londres, Portebello i arrel de l’èxit va decidir seguir desenvolupant els seus dissenys únics.

Si busques una bossa de mà o un moneder còmode, elegant i únic la teva marca és Paul’s Boutique. Es fabrica artesanalment cuidant tots els detalls per aconseguir un producte de luxe.

 • Pyrénées Sacs à main
 • Pyrénées Sacs à main 2
 • Pyrénées Sacs à main Coach
 • Pyrénées Sacs à main Michael Kors
 • Pyrénées Montres 1
 • Pyrénées Montres Casio
 • Pyrénées Montres Michael Kors
 • Pyrénées Montres Momo
 • Pyrénées Montres Seiko
 • Pyrénées Bijoux
 • Pyrénées Montres 2
 • Pyrénées Lunettes Dior
 • Pyrénées Lunettes Oakley
 • Pyrénées Lunettes Polaroid
 • Pyrénées Lunettes Ray Ban
 • Pyrénées Sacs Homme
 • Pyrénées Accessoires Hommes 1
 • Pyrénées Accessoires Hommes 2
 • Pyrénées bijoux 2
 • PAUL’S BOUTIQUE
Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top