Zoom a... PIRINAT A PYRÉNÉES

Carn ecològica a Pyrénées

Des de fa pocs dies podeu trobar a la nostra carnisseria carn ecològica de l’empresa Pirinat a Pyrénées. Una empresa de Campdevànol que va néixer de la mà d’un jove que volia fer de pagès.

Pirinat va començar amb 20 vaques al 2007 i 11 anys després compta amb una quarantena de treballadors i més de 200 vaques i 1.000 vedells.

Però què vol dir que la carn és ecològica?

La carn de Pirinat que trobem a Pyrénées porta el certificat ecològic que emet el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

Perquè els productes animals rebin el certificat ecològic cal que provinguin d’una ramaderia que viu amb unes condicions dignes i que es respecten les necessitats biològiques i de comportament del bestiar. A més, l’alimentació del bestiar ha estat sempre producte ecològic.

A més, els allotjaments dels animals tenen una superfície mínima i permeten l’entrada d’abundant llum natural i estan perfectament ventilats.

La carn de Pirinat no és una carn qualsevol, ni tampoc és només carn.

Coneixem el que mengem. Anem fins a Campdevànol per descobrir d’on ve la carn que mengem.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top