Zoom a... Galetes Milola

Descobrim l’univers sense gluten

Les galetes Milola

La setmana passada a la secció d’alimentació es va fer una degustació de les galetes Milola. Hem volgut descobrir amb quins ingredients les fan. Descobrim l’univers Milola, l’univers sense gluten.

Les galetes Milola no contenen gluten, làctics, sucre refinat, blat de moro, farina de soia, blat, greixos trans o mantega. Les cookies han estat elaborades amb sucre integral de canya i cereals integrals com el mill, el teff, el fajol, entre d’altres.

A la secció d’alimentació de Pyrénées trobaràs galetes individuals o amb caixes de nou unitats de diferents sabors. Milola vol desafiar limitacions i construir ponts entre aquells que pateixen alergies i els que no.

Quin sabor t’agrada més?

  • Avellanes i xips de xocolata
  • Doble xocolata i plàtan (veganes)
  • Taronja, ametlla i cardamomo
  • Civada, llima i gerds
  • Llimona i chia
  • Pastanaga especiada

Coneixem els fundadors de Milola
Milola és un negoci familiar fundat per la Manoli, el David i la Yolanda. Amb més de 20 anys d’experiència, coneixen una gran varietat de cereals antics per substituir el blat. Treballen per perfeccionar l’art d’aconseguir un dolç sense utilitzar sucres refinats o greixos hidrogenats i grasses trans.

Obre una caixa, prepara’t una tassa de te, relaxa’t i gaudeix del moment.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top