Zoom a... T'apropem les novetats

Noves marques de moda d’infants

La secció de moda d’infants ha incorporat per a la col·lecció de tardor-hivern noves marques amb innovadores propostes còmodes, elegants i genuïnes.

A continuació detallem les marques incorporades recentment a l’oferta de moda de la secció de moda nen/a de Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

AL AGUA PATOS

Al Agua Patos es va fundar el 1994 a Barcelona. Van començar oferint productes de moda bany però amb els anys van evolucionar dissenyant roba per al dia a dia. Actualment ofereixen una extensa col·lecció de punt molt característica de la firma espanyola.
La roba artesana ‘Al Agua Patos’ es confecciona al taller de Barcelona. Predominen els colors i els estampats i després confeccionen formes semblants amb les diferents tonalitats de la temporada.

CATIMINI

Catimini ofereix una moda diferent. La marca fascina per les seves barreges de colors. L’estil és alegre i divertit i des del 1972 dissenyen i s’inspiren per crear moda de qualitat cada temporada. Compten amb més de 700 models amb acabats perfectes.

KENZO

Si t’agraden els dissenys atrevits i la roba agosarada, Kenzo és la teva marca. Si estàs buscant un conjunt ideal per a una ocasió especial, al moble de Kenzo de Pyrénées trobaràs el conjunt per lluir un look únic.

  • kenzo
  • Kenzo2

NOOPIES

Trobaràs una selecció de col·leccions ideals per vestir als més petits de casa. Noopies fabrica i dissenya roba per a nadons, les primeres talles. Aniran còmodes i al mateix temps elegants. Trobaràs pijames, xandalls i conjunts amb tonalitats suaus com roses, grisos, verds i blaus. Ideal per a fer un regal de naixement.

3 POMMES

3 Pommes es nodreix des de fa més de 40 anys de l’experiència de dissenyar moda infantil. Ofereix una àmplia gamma de colors i materials en les seves col·leccions. Utilitzant estampats originals i de moda. Si busques roba elegant i còmode al mateix temps, descobreix 3 Pommes a Pyrénées Andorra, roba per a nens i nenes de 0 a 12 anys.

PAUL SMITH

La marca del dissenyador britànic Paul Smith combina l’estil de moda tradicional amb la modernitat i les novetats del moment. A Pyrénées trobaràs col·lecció per a nadons i infants. Peces casuals amb colors i estampats molt originals.

Segueix-nos a Instagram @pyreneesandorra
Top