Revista Nadal 2021
Laurent Chiaramonti va néixer a Lió, França. Als 16 anys, va decidir estudiar hostaleria i restauració. Després de tres anys d’estudis i formacions en empresa, va poder treballar durant 7 anys al costat del reconegut xef Christian Zanchetta, qui va guanyar una estrella Michelin al restaurant Aquarius, Caldea. Després, al llarg de 15 anys, es va fer càrrec de la cuina del restaurant el Refugi Alpí, on va poder posar en pràctica tots els bons ensenyaments i mètodes de treball del seu antic cap. Assegura que “ara em trobo a la millor empresa del país, al costat d’un equip de grans professionals de la restauració”. “ “ Les receptes d’un xef amb una sòlida trajectòria. Un Nadal per gaudir 169 #CuinaperLluirTe Busques receptes de festa per preparar aquest any? Aquí tens un menú creat pel xef Laurent Chiaramonti, que farà que tots els convidats quedin encantats. Hi trobaràs, també, alguns suggeriments que t’ajudaran a inspirar-te. L’èxit està garantit.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NDM0NTQ=