Revista Nadal 2021

6 persones 6 persones CONSELL DEL XEF Podeu reemplaçar la mandarina per mango. El maridatge amb el cava també és espectacular. CONSELL DEL XEF Podeu cuinar les espatlles el dia anterior, escalfant-les dins de la salsa al forn a baixa temperatura 75 ºC i tapades. El gust serà molt més saborós. 171 #CuinaperLluirTe • 3 espatlles de be fresques • Sal i pebre • 1 ceba • 1 tomàquet • 0,5 l de vi blanc • 25 g de 5 espècies • Oli d’oliva • 240 g de sorbet de mandarina (Sandro Desi) • 120 ml de cava Perelada brut nature • 125 g de gerds • Ratlladura de llima i nabius 1. Col·loqueu el sorbet de mandarina en un bol amb el cava i barregeu-ho fins que tingueu una crema espessa. 2. Repartiu els gerds al fons d’un got de còctel i cobriu-los amb la barreja de sorbet i cava. Decoreu-ho amb la ratlladura de llima i uns quants nabius. 1. Amaniu les espatlles amb sal, pebre i les 5 espècies. Col·loqueu-les en una safata alta i rostiu-les a 170 ºC durant 20 minuts. 2. Afegiu-hi la ceba i el tomàquet tallats a daus d’1 cm i deixeu-ho coure uns 8 mi- nuts. Aboqueu-hi el vi per sobre. Tapeu-ho amb paper d’alumini, abaixeu el forn a 95 ºC i deixeu-ho coure unes 4 hores al forn. 3. Enretireu-ho del forn i passeu el suc de la cocció pel colador. Emplateu i salseu. Espatlla de be a baixa temperatura Sorbet de mandarina amb cava i fruits vermells

RkJQdWJsaXNoZXIy NDM0NTQ=