Trobi el departament a la Planta -1 dels vostres magatzems PyrénéesFNAC

FNAC

Botiga FNAC Andorra del Centre Comercial Pyrénées

El conegut gegant dels productes culturals i multimèdia està instal·lat al Principat d’Andorra des de l’any 2016. El Centre Comercial Pyrénées dedica el seu soterrani de 1.300 m2 a la Botiga FNAC Andorra. Amb més de 500.000 llibres, més de 800.000 referències de música i cinema, més de 500.000 productes d’alta tecnologia, més de 90.000 articles de videojocs i preus irresistiblement andorrans, la Botiga FNAC Andorra és el temple de la cultura i el món multimèdia al Principat.Vine al Centre Comercial Pyrénées d’Andorra la Vella.

 

Cultura, música, informàtica i electrònica a la Botiga FNAC Andorra

Botiga FNAC Andorra, experiència en cultura i multimèdia

Situada al soterrani del teu Centre Comercial andorrà Pyrénées, la Botiga FNAC Andorra t’ofereix una àmplia selecció de productes culturals i multimèdia. A més dels centenars de milers de referències disponibles, a la Botiga FNAC Andorra també pots encarregar articles, amb lliurament en un termini de 72 hores.

 

Serveis i avantatges

El bo i millor de la cultura, la música, la informàtica, la telefonia i l’electrònica, ja al teu abast gràcies als preus increïbles de la botiga FNAC d’Andorra la Vella. Gràcies als preus andorrans, els avantatges per als membres de la FNAC i les promocions periòdiques, tindràs les millors compres a la Botiga FNAC Andorra.

FNAC i el Centre Comercial Pyrénées Andorra

A més d’aprofitar els preus insuperables dels productes culturals i multimèdia de les grans marques, gaudiràs dels serveis i els avantatges que ofereix el Centre Comercial Pyrénées Andorra: servei postvenda, bescanvi, reemborsament, solucions de finançament, aparcament privat, personal shopper, etc.

 

Algunes de les nostres prestacions

01

Arrencada inicial de smartphone(14,95 €)

Instal·lació de totes les eines necessàries per al teu smartphone. Transferència de contactes i dades al teu nou smartphone. Creació i configuració dels teus comptes d’App Store/Google Play. Configuració del teu compte de correu electrònic a l’aplicació «MAIL». Familiarització amb el teu nou dispositiu. Instal·lació d’una sèrie d’aplicacions imprescindibles per al teu telèfon. Instal·lació d’un protector de pantalla. (Les aplicacions instal·lades poden variar en funció de la marca de smartphone. Consulta les condicions i les característiques del servei a la Botiga FNAC Andorra. Preu del protector de pantalla no inclòs.)

02

Arrencada inicial de la tauleta (19,95 €)

Instal·lació de la tauleta amb totes les eines necessàries. Creació i configuració del teu compte d’App Store/Google Play. Configuració de la teva adreça de correu electrònic a l’aplicació «MAIL». Familiarització amb el teu nou dispositiu. Instal·lació d’una sèrie d’aplicacions imprescindibles per a la teva tauleta. Instal·lació d’un protector de pantalla. (Les aplicacions instal·lades poden variar en funció de la marca de smartphone. Consulta les condicions i les característiques del servei a la teva botiga FNAC. Preu del protector de pantalla no inclòs.)

03

Pack d’oficina(69,95 €)

Configuració de l’ordinador per treure’n el màxim profit. Actualització dels sistemes operatius. Office 365 Personal. Instal·lació i configuració del programari. Comprovació de l’ordinador (passat un any de l’ús del pack. Consulta les condicions del pack a la teva botiga FNAC).

04

Pack de seguretat (39,95 €)

Instal·lem el teu ordinador i el protegim dels perills d’Internet. Antivirus multidispositiu Kaspersky. Instal·lació d’antivirus. Comprovació gratuïta del teu PC passat un any d’ús del pack. (Consulta les condicions del pack a la Botiga FNAC Andorra.)

05

Pack«tot a punt exprés» (99,95 €)

Instal·lació de l’ordinador amb totes les eines necessàries. Actualització del sistema operatiu. Antivirus multidispositiu Kaspersky. Office 365 Personal. Instal·lació i configuració dels dos programaris. Comprovació de l’ordinador (passat un any d’ús del pack. Consulta les condicions del pack a la teva botiga FNAC.)

 

Resum dels serveis de la FNAC

Si pateixes amb la informàtica, la Botiga FNAC Andorra del Centre Comercial Pyrénées et facilita la vida. Instal·lem tots els components del teu ordinador o qualsevol altre producte en el mateix moment de la compra.

  • Arrencada inicial del PC: 59,99 €
  • Arrencada inicial de smartphone: 14,99 €
  • Instal·lació de programari: 19,99 €
  • Transferència de dades smartphone/tauleta: 10,99 €
  • Posada en marxa inicial tauleta: 19,99 €
  • Neteja de virus: 59,99 €
  • Instal·lació d’impressora: 20,99 €
  • Instal·lació de sistema operatiu: 59,99 €
  • Còpia de seguretat fins a 60 GB: 39,99 €
  • Mitja hora de servei: 35,99 €

Si ho necessites, ens desplacem a casa teva. Quedem a la teva disposició per a qualsevol altra sol·licitud (consulta la disponibilitat dels nostres especialistes).

Preus: els preus de la Botiga FNAC Andorra inclouen tots els impostos, però no el preu de les peces i els programaris (si escau). Només instal·lem programaris amb llicència oficial.