BANANA MOON

Llenceria i bany

Banana Moon: la història d’una trobada poc probable

Daniel Flachaire, la seva esposa Verónica i el seu amic Bernard Donati van trobar-se amb la jove dissenyadora Nat Maori, que vivia als Estats Units. Aquesta trobada poc probable va fer que naixés la famosa marca Banana Moon.

Banana Moon, l’estil de la desimboltura Californiana

L’estil californià desimbolt i espurnejant es la signatura de l’estil Banana Moon i coneix així un èxit viu i fulgurant a través del món. Colorits multi-vitaminats i una destresa europea aliats a la “Californian way of life” són les singularitats que fan de Banana Moon una referència en el món del luxe i de la moda. Descobreix-lo en les teves compres a Andorra a la botiga de moda dels Grans Magatzems Pyrénées.

Col·leccions emblemàtiques

A les col·leccions icòniques de banyadors, s’afegeixen productes Beachwear, accessoris però també prêt-à-porter. Un estil tònic i esportiu combinat a copes sexy revelen l’aspecte molt distintiu de Banana Moon.

Una marca referenta

Reconeguda com una marca de referència, Banana Moon ofereix altes col·leccions en colors frescos per als que volen afegir una dosi d’alegria al seu armari. Elegant, sofisticada, glamurosa, adornada i urbà, Banana Moon s’atreveix i s’imposa!