BESAFE

Puericultura Nens

La seguretat dels infants a la carretera

BeSafe, empresa establerta a Noruega, és un dels fabricants més importants de cadiretes per a automòbils i de productes de seguretat viària per a infants de gran qualitat. Així mateix, disposa d’una xarxa de distribució mundial.

BeSafe: contribuir a la seguretat viària

BeSafe es va fundar amb la voluntat de fabricar dispositius d’una gran fiabilitat en funció dels requisits de seguretat contemporanis i de l’evolució de l’habitacle dels vehicles. Aquesta empresa mai no ha amagat el seu desig de contribuir a la reducció dràstica del nombre de víctimes causades pels accidents de trànsit.

Productes perfeccionats

BeSafe desenvolupa i comercialitza cadiretes per a automòbils, seients per a bicicletes i cascos esportius per a infants amb característiques innovadores i patentades. Els trobaràs a la botiga de puericultura de Pyrénées Andorra.

BeSafe i la seva política de desenvolupament

Cada any BeSafe dedica una part important del seu pressupost a R+D per tal de millorar la qualitat de la seva producció. Aquesta entitat noruega treballa en col·laboració estreta amb diversos instituts de recerca mèdica i organitzacions que treballen per reforçar la seguretat viària.