BURBERRY

Bosses

Burberry, la icona del luxe

La sense dubte emblemàtica marca Burberry no para mai de renovar-se, i conserva així el seu estatus d’icona en el món de la moda de luxe. Va ser fundada pel jove Thomas Burberry el 1856, i la casa ha anat evolucionant cap a la confecció d’abrics.

La gavardina: tota una història

La gavardina, aquest teixit innovador amb propietats impermeables i transpirables inventada el 1879 per T.Burberry revoluciona la confecció del sector dels impermeables fins aleshores molestos i incòmodes.

L’inevitable trench Burberry

El trench Burberry en un primer moment es va anomenar Tielocken. Avui és un indiscutible de la moda. Amb tall de gavardina tenia un tancament amb cinturó sense botons.

Sobre bosses?

Als primers anys la marca Burberry era el subministrador dels oficials de guerra, així com de nombrosos exploradors. Avui, Burberry deu el seu èxit principal a la creació de moneders de luxe d’una sofisticada elegància.

Les bosses Burberry a la teva botiga de marroquineria de Pyrénées Andorra

Descobreix les bosses més boniques i els accessoris Burberry a preus increïblement andorrans a la marroquineria de Pyrénées Andorra. Compra el teu moneder Burberry i altres articles de marroquineria a Andorra als Grans Magatzems Pyrénées i gaudeix dels nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc.