CASIO

Rellotges

Des del 1946

Aquesta societat multinacional fundada al Japó el 1946 excel·leix des de fa més d’un segle en la confecció de rellotges, calculadores i màquines fotogràfiques digitals de gamma alta.

La rellotgeria de referència

La marca és reconeguda per la gran qualitat i la fiabilitat excel·lent dels seus productes. Va ser precisament al 1974 que Casio va abordar el mercat de la rellotgeria i va crear el seu primer rellotge amb un calendari automàtic. Aquest és un dels seus segells de fàbrica principals, l’hora i la data són sistemàticament presents als articles que s’elaboren en les seves diverses unitats de producció.

Nous rellotges Casio, encara més fiables al teu rellotger ineludible d’Andorra!

La darrera col·lecció del 2017 té com a punt de partida un concepte futurista “Casio Connected”, que millora la precisió de la funció principal dels rellotges Casio; és a dir, donar l’hora exacta en qualsevol país del món.

Els rellotges Casio als Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Descobreix els rellotges Casio més bonics, a preus increïbles a la botiga d’accessoris dels teus Grans Magatzems Pyrénées Andorra. Compra un rellotge Casio als Grans Magatzems andorrans Pyrénées i gaudeix dels nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc. Pyrénées és l’adreça ineludible per anar a comprar un rellotge Casio a Andorra la Vella.