CLUSE

Rellotges

Cluse una marca a l’ascensió fulgurant

Cluse ha estat fundat en 2013 per dos amics holandesos, Ed Postmus i Rudyar Bekker. Coneguda a França des de fa poc, la marca va fer una ascensió fulgurant en el món de la moda. El concepte de Cluses es crear rellotges de alta gamma, amb línies depurades, destinades a les dones. Descobreix la marca en el seu espai rellotges de Pyrénées Andorra!

Un disseny depurat i refinat

Cluse reinventa el rellotge elaborant productes minimalistes que estan en harmonia amb la personalitat de cada ú. El seu èxit fulgurant en l’univers de la moda, Cluse ho deu al disseny depurat dels seus productes que els assegura una elegància i un refinament únic.

Cluse: un disseny únic

Tots els rellotges Cluse tenen un disseny idèntic. Únicament difereixen, el colorit i els materials de les polseres. El rellotge és rodó i pla, l’esfera de plata, daurada o negre amb un fons blanc i negre o sense motiu. Unes vegades d’acer, i altres cuir, la polsera pot fàcilment ser canviada i això a mercè del seu aspecte.

Cluse, una joia abans de res

Considerat com una joia més que un accessori comú, el rellotge Cluse és ple de promeses. Un disseny decididament modern i minimalista per a un efecte chic i refinat, ha seduït i sorprès l’univers de la moda. Descobriràs les seves creacions en la seva rellotgeria andorrana preferida!