COLUMBIA

Dona Esports

Columbia, Made in America

Empresa americana de fabricació de roba d’esport i de lleure, Columbia Sportswear Company va ser fundada el 1938 a Oregon per Paul Lamfrom. Porta el nom del famós riu Columbia, que passa per la seva regió natal, amb el qual ha definit el nom de la marca.

La gran qualitat de Columbia als teus magatzems d’esport a Andorra!

Columbia fabrica la seva roba outdoor d’alta qualitat i la prova en condicions extremes per garantir-ne la fiabilitat, independentment de les condicions meteorològiques exigents.

Una gamma variada per als esperits aventurers

Tindràs l’oferta del millor en roba i sabates per a les teves activitats a l’aire lliure: roba d’esquí, sabates de senderisme, de trail, impermeables, abrics de plomes i parques.

Per a tots els temps

La roba i els accessoris Columbia són molt agraïts pera les dones fans de l’esport i l’elegància, que aprecien l’aire lliure i se’n van a treballar amb sol, pluja, neu o vent. És tan agradable poder mantenir-se calent i sec gràcies a la teva roba!


 

Home Esports

Columbia: la passió per l’esport i la natura

Columbia Sportswear és una marca americana creada als Estats Units. Des de fa més de 70 anys, sempre evoluciona i destaca per les seves creacions.

Prepara’t per a l’aventura gràcies a la marca Columbia i els teus magatzems d’esport a Andorra!

Columbia Sportswear et proposa una gamma completa d’articles fabricats passant proves de qualitat i de resistència exigents. Estan fabricats amb teixits extensibles i hidròfugs, per al gran plaer dels enamorats de la natura i de les activitats a l’aire lliure. La marca també és reconeguda per les seves creacions respectuoses amb el medi ambient.

El reconeixement dels professionals

La reputació de Columbia no cal explicar-la: l’empresa destaca per la qualitat i el rendiment dels seus productes. Els apassionats de l’aventura i dels esports extrems poden estar contents:es mantenen calents i secs tot l’any, independentment de les condicions meteorològiques.

Models adaptats als capritxos de la Mare Natura

L’ànima de Columbia s’ha quedat a la zona d’Oregon, en una regió de la costa que té volcans nevats i amb glaceres impressionants, on la natura és hostil i increïblement bonica. L’objectiu d’aquesta marca de referència es fàcil: protegir-te de totes les condicions atmosfèriques de l’any.


 

Nens Esports

Una gran experiència i un savoir-faire inimitable als teus magatzems d’esport a Andorra

Des de fa més de 70 anys, la marca americana de roba outdoor Columbia comparteix la passió dels seus clients per la natura, l’esport i l’aventura. La marca proposa una col·lecció completa d’articles per a home, dona i nen, en un estil modern i trendy.

Per als esportistes i els aventurers primerencs

Malgrat la seva joventut, els teus nens ja tenen un esperit aventurer i un gust pronunciat per l’aventura? La roba d’esport Columbia segurament és la que necessiten. Estaran secs i ben calents tant si plou, neva o fa molt de vent.

Columbia: resistent a totes les proves

Un altre punt positiu dels articles Columbia és que són molt resistents. El calçat, els anoracs i les altres jaquetes de plomes d’aquesta marca de referència estan fabricats amb teixits i materials moderns molt ben seleccionats.

Columbia als Grans Magatzems Pyrénées

Gràcies als Grans Magatzems Pyrénées Andorra, pots escollir la roba «d’exterior» de qualitat superior que et convé, a preus realment irresistibles.