DANIEL WELLINGTON

Rellotges

Daniel Wellington, una trobada increïble

Filip Tysander va trobar a un gentleman britànic que portava el nom de Daniel Wellington. El look sobri i sense pretensions d’aquest últim, intriga el creador. Particularment és colpejat per l’elegància dels rellotges antics pujats sobre velles polsera NATO usades.

Un disseny depurat i sense superflu

Aquest disseny depurat i sense superflu és el component de base dels rellotges Daniel Wellington, elegants, prims i refinats. Emblemàtiques polseres NATO amb colorit divers i impresos tenen la propietat de ser intercanviables i així de combinar-se al teu look del moment. ¡Comprar un rellotge superb a Andorra a preu duty free és tan fàcil amb Grans Magatzems Pyrénées!

Un estil vintage

L’estil tradicional i vintage de les polsera NATO combinat amb el disseny depurat i minimalista de les esferes, ofereix un estil clàssic i intemporal als rellotges Daniel Wellington. Les polseres intercanviables permeten portar-los en tota ocasió i segons l’humor del moment.

Un èxit fulgurant en l’univers de la moda

La història notable d’aquesta trobada entre Daniel Wellington i Filip Tysander porta a aquest últim a crear la seva pròpia marca de rellotges en 2011. El fulgurant èxit, va ser gràcies a la manera exigent de treballar, la seva exclusivitat, originalitat i audàcia.