DJECO

Joguines Nens

Djeco una passió familiar.

Djeco, en referència al petit llangardaix amulet, és la història d’una passió familiar comuna les paraules d’ordre són l’audàcia i la creativitat. Verónica Michel-dóna’ls funda la seva petita empresa en 1954, en una època quan les dones estan absents de l’univers de la joguina.

La imaginació segons Djeco

Dotada d’una imaginació infinita i sensible a l’univers de la infància, Verónica inventa jocs com ara el "Bingo dels quatre jeudis" o "La meva casa de les puces". Aquests joc Djeco lúdics, intel·ligents i bells coneix un èxit sense precedent i val a la creadora de ser premiada repetides vegades als Osares de la joguina.

Una passió de mare a fill

Després de diversos anys d’inactivitat, Djeco és reprès el 1989 pel fill Frédéric que instal·la les seves oficines a l’antic magatzem familiar. Corre el món per tal d’importar joguines desconeguts a França. Així és com la petita empresa francesa crea una visió més global de la joguina.

Una sensibilitat artística original

Però insaciable, el jove Frédéric somia en endavant amb joguines que existeixen en cap altra part només a casa de Djeco. És el 1997 la seva sensibilitat artística rara i inusual, el porta cap a la creació de trencaclosques de fusta i de cartró i obre via a les gammes de les joguines de fusta. Avui, entre orgull i sorpresa, Djeco distribueix les seves joguines en seixanta països, i per descomptat a la seva botiga de joguines preferida a Andorra!