EASTPAK

Home Esports

Una marca de ama mundial

Eastpak ha estat fundat en 1952 per Munta Goldman a Boston, als Estats Units. És especialitzada en el disseny de bosses, motxilles, i accessoris de viatge. L’empresa, per qui l’èxit internacional no es va fer esperar, creava al principi bosses per a l’exèrcit americà sota el nom d’Eastern Canvas Products USA. Avui, deu la seva notorietat mundial al disseny de la motxilla Eastpak.

L’estil urbà i sportswear by Eastpak

En els anys 90, Eastpak estén les seves gammes de motxilles, bosses i accessoris de l’estil de vida urbà i sportswear. La marca coneix una consagració internacional per la qualitat única i els impresos audaços dels seus productes.

La innovació per a productes de la vida

Eastpak busca i innova des dels seus principis per assegurar als seus productes una qualitat irreprotxable. És d’altra banda la primera marca mundial que garanteix la vida les seves motxilles (30 anys a Europa per ajustar-se a les normes europees). Així, Eastpak comunica sobre la qualitat sense falla i la durabilitat dels seus productes. Podràs sotmetre’ls a un test visitant la secció esport del Grans Magatzems Pyrénées Andorra.

Eastpak, la fama mundia

Avui, és una de les marques de sportswear i bagageries les més importants a escala mundial. Encara que Eastpak hagués trigat a donar-se a conèixer a Europa i a Espanya, molt ràpidament l’originalitat dels impresos i els colorits, així com la qualitat "a vida" de les seves bosses han tingut un èxit immediat.