GUCCI

Luxe

La història d’una dolce vita

Guccio Gucci va obrir la seva primera botiga de marroquineria l’any 1921 i ben aviat es va especialitzar en el món eqüestre, per la qual cosa el logotip de la casa representa un mos i un estrep.

De la marroquineria a la joieria de luxe

A poc a poc, Gucci es va anar interessant per la joieria de luxe i va començar a crear peces per il·lustrar un savoir-faire tan meticulós com sorprenent. Deixa’t meravellar pels diamants resplendents, les maragdes amb forma d’animal i els penjolls d’or rosa de 19 quirats amb motius enlluernadors.

El romanticisme de l’alta joieria

La casa Gucci és sinònim d’elegància, delicadesa i poesia, però alhora Gucci també significa desvergonyiment, modernitat i excentricitat. L’art de l’alta joieria apareix fins en el detall més minúscul de les seves creacions. Pyrénées Andorra estima les joies Gucci!

Les joies Gucci, al teu abast a Andorra, a la Boutique de Joieria de Pyrénées

La combinació entre l’esperit excèntric i un imaginari de fantasia són la clau de l’èxit de la casa Gucci. D’aquesta manera, descobrim formes animals o vegetals tallades en pedres resplendents i combinades amb ors grocs o roses.

Compra les teves joies Gucci a la Bijuteria Pyrénées Andorra

Descobreix l’univers de les joies Gucci a Andorra amb els Grans Magatzems Pyrénées. Gaudeix de la millor compra de joies aprofitant els serveis d’alta gamma i descobreix l’essencial de la col·lecció de joies Gucci a un preu andorrà! Si esculls Pyrénées per a la teva compra, també tindràs al teu abast molts serveis i avantatges: servei postvenda, bescanvi, reemborsament, solucions de finançament, aparcament privat, personal shopper, etc.