J-LINE

Redecora la llar amb Pyrénées Andorra

Quan parlem de decoració de la llar, parlem d’un univers immens. Els experts en decoració recomanen que quan vols decorar un espai, defineixis l’estil i la tendència de decoració. Un cop escollit l’estil ja tens molt guanyat. A la tercera planta de Pyrénées Andorra trobaràs la selecció de les millors marques de decoració de la llar.

La tendència de decoració del 2018 es basa en la combinació d’elements naturals com la fusta, el marbre i el metall. Els colors predominants són els blancs i les tonalitats neutres. A Pyrénées trobaràs diferents estils de decoració. Un dels estils que està més de moda és la tendència ètnica. Un estil harmònic amb la naturalesa. La decoració ètnica és una barreja d’estils i una fusió de cultures, colors, formes i èpoques.

J-LINE a Pyrénées Andorra

Precisament, a la secció de la llar de Grans Magatzems Pyrénées trobaràs una nova marca de decoració, J-Line, que tendeix bastant cap aquest estil. Si vols comprar productes de decoració de J-Line a Andorra, els trobaràs a Pyrénées. S’hi poden trobar mobles, butaques, tauletes, gerros, entre d’altres. Tots els productes de J-Line faran que quan estigui a casa teva et sentis en un ambient harmoniós i de tranquil·litat absoluta.

; ; ;