NEW BALANCE

Dona Esports

Orígens del running

La marca de moda orientada a l’esport New Balance va ser creada l’any 1906 a Boston. The New Balance Arch Company s’especialitza des dels anys 1930 en la fabricació de calçat de running.

Jim Davis revoluciona la marca New Balance

A partir dels anys 1970, amb la supervisió de Jim Davis, New Balance ha diversificat la seva producció amb una gama completa de calçat i roba d’esport. Reconeguts pel seu rendiment i la seva qualitat, els articles New Balance han propulsat la marca fins a la quarta posició mundial en el sector de l’equipament esportiu.

Un look d’esport i molt més!

Molts esportistes confien avui en New Balance, i el calçat i la roba també tenen un estil sportswea rchic i informal per a cada dia.

Les famoses vambes New Balance disponibles als teus magatzems d’esport a Andorra!

Les vambes per a dona New Balance últimament tenen un gran èxit. Disponibles en una gran varietat de tendències i en diversos colors, combinen molt bé amb la teva roba.


 

Home Esports

La marca que puja cada cop més

Creada l’any 1906 a Boston per J. R. Riley, un emigrant anglès,la marca americana avui dia és un dels cinc fabricants principals de calçat esportiu del món.

New Balance, per als corredors i per a la resta!

La cursa a peu i el running són els dominis preferits per New Balance. Al principi s’especialitzava en accessoris d’ajuda de la planta dels peus; la marca equipa avui els atletes més grans del planeta, i no només els especialistes de pista o de marató. El famós jugador de tennis Milos Raonic i també importants clubs de futbol,com el Celtic Glasgow i el Liverpool FC,aposten per New Balance.

Alta qualitat

New Balance és sens dubte la marca que eleva el nivell esportiu. La qualitat dels seus productes està perfectament adaptada a l’univers de l’esport professional i sedueix també molts amateurs adeptes ala victòria.

Troba New Balance als teusmagatzems indispensables d’esport a Andorra

Podràs trobar els models a la moda de la marca New Balance a la botiga d’esport de Pyrénées Andorra.


 

Nens Esports

Una ascensió brillant

La marca americana de roba i calçat esportiu New Balance va néixer a Boston a principi del segle XX. Proposa articles de molt alta qualitat que l’han fet arribar a la quarta posició mundial entre les marques del mateix sector.

Jim Davis revoluciona la marca

La marca New Balance està especialitzada en calçat de running i presenta models prestigiosos per a totes les edats, per a homes, dones i nens. Perquè l’èxit no espera els anys, els seus creadors fan gala de la creació d’un calçat esportiu competitiu, pràctic i confortable per als més petits.

New Balance als teus magatzems d’esport preferits d’Andorra

New Balance també fabrica roba esportiva amb molt estil, sobretot adaptada a molts esports. Es pot portar també en el dia a dia si es vol un look informal però elegant.

Les famoses vambes New Balance!

Igual com molts esportistes professionals han confiat en New Balance, equipa els teus petits campions amb roba super resistent i amb vambes per anar a tot arreu.


; ; ;