ROWENTA

Electrodomèstics

ROWENTA un centenari jove i modern

Centennial, la marca Rowenta extreu la seva reputació de lleialtat de les seves arrels alemanyes. Fundada per Robert Weintraud tenia la intenció de proposar objectes per a tots els dies i de manera elegant, robusta i intel•ligent. Tot i el seu canvi de nacionalitat durant els seus 100 anys d’existència, Rowenta roman atent al disseny alemany que extreu tot el seu talent.

Rowenta, l’harmonia i l’estètica

Rowenta és una marca que combina a la perfecció l’estètica amb la tecnologia líder. D’aquesta sorgeixen moltes innovacions com la primera escombra Airforce o la primera planxa amb termòstat. Busca en els electrodomèstics de la botiga Pyrénées Andorra, on trobaràs els últims dissenys de productes Rowenta.

Una marca i disseny popular

La popular marca Rowenta es distingeix per la concepció d’electrodomèstics amb uns dissenys de indubtables qualitats i naturalesa del disseny més modern. Tot i els diferents moments de la marca, els dissenyadors treballen per oferir els models fidels a la de filosofia Rowenta.

Rowenta en tu vida

Tenir el desig d’adaptar-se a la vida quotidiana de tot, Rowenta dissenya i desenvolupa productes que s’adaptin a tots els pressupostos, sense apartar-se de la fiabilitat i la durabilitat de les seves creacions.


; ; ;