Aquest Any Necessitem Més Màgia Que Mai - Bon Nadal

Aquest Any Necessitem Més Màgia Que Mai - Bon Nadal

Descripció de la campanya

El 2020 ha estat un any diferent. Un any en què, tot i el dolent viscut, hem vist com els animals recuperaven espais en diferents ciutats del món. Rens a Toronto, galls dindis salvatges a Oakland, cignes a Venècia etc.

Aquesta magnífica mostra de proximitat entre animals i persones ha estat la inspiració per a una campanya de Nadal diferent. Una campanya en la qual els animals prenen les regnes i salven la màgia d'una nit única.

Perquè en un any tan difícil com aquest, tots necessitem més màgia que mai.

Enguany el Nadal no hauria estat el mateix sense aquest màgic equip:

Isard Meritxell
Meritxell

Meritxell és un isard a qui li encanta estar a casa i tenir-ho tot ben decorat. Per això, cada vegada que posa un peu a Pyrénées va directe a la secció de llar.

L'esquilo Agnès
Agnès

Ella és Agnès, un esquirol a qui li agrada molt jugar i li encanta la tecnologia. Per això cada vegada que va a Pyrénées li encanta descobrir totes les novetats a la secció de tecnologia.

La Marta
Marta

Marta és, doncs, una Marta :) A ella li agrada presumir i sempre estar a l'última, per això, quan ve a Pyrénées no hi ha un altre lloc que gaudeixi més que a la secció de moda i bellesa.

L'ós Gregori
Gregori

Gregori és un ós a qui li agrada molt menjar. Coneix totes les begudes i aliments i quan visita Pyrénées no hi ha millor lloc per a ell que la secció d'alimentació.

El cérvol Roc
Roc

Ell és en Roc, un cérvol que gaudeix molt dels esports i l'aire lliure. Quan arriba a Pyrénées corre a la secció esportiva i s'emociona amb totes les novetats que troba.

I ara que ja els coneixes, busca'ls per Andorra
i comparteix les teves fotos amb l'etiqueta #MesMagiaQueMai

Visita'ns
i interactua amb els
nostres animalons al
racó AR de Pyrénées!