Societat Financera Pyrénées

Aplaça les teves compres amb la Targeta MyPyri

Benvinguts a la Societat Financera Pyrénées que ofereix facilitat de pagament als clients del Grup Pyrénées.

Amb la Targeta MyPyri no t’hauràs de preocupar de res, busquem una solució a les teves necessitats i aplacem les compres de Grans Magatzems Pyrénées, de la Fnac Andorra i d’Automòbils Pyrénées.

 

Pagament fraccionat de les TEVES compres

  • Amb la Targeta MyPyri podràs obtenir un pagament fraccionat de 3 fins a 20 mesos. La quota a 3 mesos és gratuïta (excepte les despeses d'obertura de dossier), i les de 6 als 20 mesos amb despeses d'obertura de dossier i assegurança a la primera quota.

 

  • L’import mínim per a les compres depèn de la duració desitjada:
Quota Import Mínim
3 mesos 155€
6 mesos 180 €
10 i 20 mesos 250 €

 

  • El càlcul de les quotes es determina de forma prorratejada en funció del dia del mes en què es formalitzi el crèdit i del número de mensualitats que hagi seleccionat el client. Les quotes mensuals dels crèdits a 6, 10 i 20 mesos no inclouen el cost de l’assegurança obligatòria.

 

  • Les despeses d’obertura del dossier i el cost de l’assegurança s’inclouen a la primera quota.

 

sol·licita la teva TARGETA MYPYRI

Tots aquests avantatges i molts més estan inclosos dins de la Targeta MyPyri, si no la tens, demana-la a la 4a planta dels Grans Magatzems Pyrénées (Av. Meritxell, 11).

 

 

CRÈDITS I PRÉSTECS Automòbils Pyrénées

Societat Financera Pyrénées, present en el nostre espai de l’automòbil, ofereix diversos tipus de finançament per a la compra de vehicles a Andorra segons les necessitats de cada client.

CONSULTAR CRÈDITS I PRÉSTECS AUTOS

 

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb la Societat Financera Pyrénées

 

Correu electrònic

financera.pyrenees@pyrenees.ad
 

Telèfon

Tel. +376 880.135

 

*Tots elS APLAÇAMENTS, crèditS, PRÉSTECS i la concessió de la Targeta MyPyri estan subjectes a l’aprovació per part de Financera Pyrénées, SAU.