El dimarts 18 de juny de les 12.30 a les 13.30 i de les 18.30 a les 19.30 h Aprenem a fer sushi

Hi ha dies internacionals de gairebé tot i el sushi no podia ser menys. El 18 de juny se celebra el Dia Internacional del Sushi. És un dia en el que es posa de manifest un dels plats típics de Japó, el sushi. 

Per aquest motiu a Pyrénées volem involucrar-vos i us volem ensenyar com la nostra experta en aquesta gastronomia prepara autèntiques meravelles. 

Demostració de makis i nigiris 

El dimarts 18 de juny del 2019 es farà a la zona del sushi, a la segona planta de Pyrénées, una demostració de com preparar makis i nigiris. Es farà una sessió al matí de 12.30 a 13.30 hores i de 18.30 a 19.30 hores. 

Quins utensilis necessitem per preparar sushi? 

Primer de tot un bol per rentar l'arròs o una olla depèn la quantitat que vulguis fer, i ganivets que tallin bé i taules diferents per tallar cada material com el peix, les verdures, entre d'altres.

Quines varietat de makis i nigiris es poden fer? 

De makis es poden fer dels ingredients que es vulgui, peix i marisc, surimi, verdures, carn, fruites, formatges cremosos, foie d'ànec, pernil salat. A més, també s'hi poden posar salses. 

Els nigiris, els més habituals són de peix filetejat, marisc, verdures, fruites, ous de peix, truita d'ou... El peix també pot ser fumat.

Hi ha algun truc/consell per fer sushi? 

Un bon consell és que el producte que utilitzis sigui de bona qualitat, nosaltres a Pyrénées utilitzem tonyina vermella Balfegó. A part, hauràs de coure molt bé l'arròs i la seva mescla secreta, que si vols descobrir hauràs de venir al showcooking. 

Cal recordar que la base fer un bon sushi és un bon arròs.