RUSTICHELLA D'ABRUZZOPyrénées t’apropa als fogons

A la secció d’alimentació dels Grans Magatzems Pyrénées tenim productes exclusius d’alta qualitat perquè gaudiu cuinant i menjant. Els compradors d’alimentació treballen sense descans per trobar, entre la gran oferta, els millors productes d’arreu del món i portar-los a Andorra.

Un exemple és la pasta Rustichella d’Abruzzo que trobaràs a la secció de pasta de Pyrénées Andorra. Una pasta artesanal feta a base de sèmola de blat de gra dur amb ous de gallines de corral. Aquest tipus de pasta no està feta amb aigua i està assecada a baixa temperatura. Aquest és un format típic de la tradició culinària de la regió d’Abruzzo.

Quina diferència hi ha entre una pasta artesanal i una industrial?

La pasta artesanal es produeix en petites quantitats, ja que també el temps d’elaboració és més elevat. La temperatura d’assecatge quan es tracta d’una pasta artesanal es fa sobre els 40 i 50 graus, a diferència de l’industrial que s’asseca a més de 85 graus. D’aquesta manera, el temps d’espera per assecar-se en el cas de l’artesanal és superior, tardaria entre dos i tres dies, a diferència de les industrials que s’assecaria en poc més de quatre hores.

El cuiner de Pyrénées us ha preparat aquesta recepta!