Produits
Cart

Recipes

16 Jan 0 231
INGREDIENTS- 2 porros- 2 branques d'api- 4 patates mitjanes- AOVE- SalPAS A PAS1. Rentar i pelar les verdures 2. Tallar les verdures i afegir un rajolí d'oli al gust. 4. Abocar l'aigua submergint les verdures i la patata. 5. Bullir uns 30 minuts. 5. Triturar, colar, servir i gaudir d'aquesta exquisida recepta de crema de porro i api...
16 Jan 0 229
INGREDIENTS- 1 grapat d'espinacs- ½ cogombre- 1 rodanxa de gingebre- ½ poma Granny Smith- 50 ml d'aigua PAS A PAS1. Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-los.  2. Afegir en servir uns glaçons de gel. ..
21 Nov 0 542
INGREDIENTS- 1 carbassó- 1 albergínia- 4 patates- 1 pebrot vermell- 1 pebrot verd- 3 tomàquets grans- 4 trossos de bacallà- Farina - Oli de girasol o d'oliva suau-  1 branca de romaní-  1 fulla de llorer- Sal​- PebrePAS A PAS1. Netegem la albergínia i la tallem a rodanxes. Col·loquem les rodanxes en un colador amb una mica de sal perquè vagin deixa..
21 Nov 0 299
INGREDIENTS- 1 carbassa mitjana- 1 ceba- 500 ml de llet de coco- 2l de brou de pollastre- Pebre - Oli d'oliva verge extra- Sal al gustPAS A PAS1. Sofregir la ceba picada a daus amb el oli, un cop estigui ben suada li afegim la carbassa i el brou de pollastre.2. Deixar bullir uns 50 min. Rectificar amb sal i pebre, triturar i afegir llet de coco...
21 Nov 0 685
INGREDIENTS- 12 carxofes- 1/2 ceba - 300 gr de carn de vedella picada- 2 alls- Formatge ratllat- Pebre vermell- 500 gr de tomàquet triturat- Oli d'oliva - 50 ml de vi blanc- Sal i pebrePAS A PAS1. Neteja i renta les carxofes. Cou-les en aigua amb sal 20 min, escorre-les i buida la part interior amb una cullereta.​2. Fes un sofregit de ceba i all, a..
21 Nov 0 239
INGREDIENTS- 1 coliflor mitjana- Sal - 3 ous- Pa ratllat- Oli d'oliva verge extraPAS A PAS​1. En primer lloc, treure les fulles verdes i a continuació utilitzar un ganivet per treure la tija central. Ara la coliflor està a punt per ser fàcilment tallada a florets individuals.​2. Amb els dits o amb un ganivet tallar la coliflor a ramells. En aquesta..
30 Oct 0 191
INGREDIENTS- 170gr de mantega a temperatura ambient- 120gr de sucre- 60gr de pure de carbassa rostida- 5gr de canela- 290gr de farina- 8 gotes d'essencia de vainilla- SalPAS A PAS1. Rostim una carbassa i la fem puré.2. En un bol fiquem la mantega a temperatura ambient i el sucre, remenar fins que quedi be incorporat. 3. Afegim el puré de carbassa q..
16 Oct 0 192
INGREDIENTS- 400 gr d'espinacs frescos- 50 gr de farina de blat- 50ml d'oli d'oliva- 400ml de llet- Sal i pebre negre acabat de moldre (al gust)- 1/2 cullerada de nou moscada (opcional)- Opció: si volem gratinar-la al forn 50 gr de Parmigiano Reggiano.PAS A PASEls espinacs frescos no els hem de cuinar massa, per aprofitar millor totes les seves qua..
16 Oct 0 280
INGREDIENTS- 1 bròquil- 2 patates mitjanes - 400 ml crema de llet- 150gr de formatge ratllat- Nou moscada al gust- Pebre negre al gustPAS A PAS1. Bullir les verdures en una olla. Dividim el bròquil en ramells més o menys grans, piquem les patates en làmines fines i posem totes les verdures a l'olla. Deixem que es facin a foc baix.​2. Posem la crema..
16 Oct 0 231
INGREDIENTS- 1 col- 2 patates de mida mitjana- 150gr de bacó o cansalada tallada en tires- 1 botifarra negra- 2 alls- Pebre mòlt, sal i oli d'oliva PAS A PAS1. Retirar-li a la col les fulles més externes i brutes, i tallar-la a tires, traient la zona de la tija central que està més dura. Posala en un escorredor i renta-la amb aigua.​2. Pela les pat..
06 Oct 0 225
INGREDIENTS4 trossos de bacallà2 tomàquets madurs triturats, sense pell ni llavors1 pebrot vermell i 1 pebrot verd a trossos mitjans1 aubergínia i 1 carbassó a daus petits1 cullerada de sucreOli i sal1 got d'aiguaPAS A PAS1. Sofregim lleugerament el bacallà amb oli en una cassola i el reservem.2. A la mateixa cassola sofregim primer una mica els pe..
13 Sep 0 661
INGREDIENTS- 3 llaunes de tonyina- 300 gr de salsa de tomàquet   - 4 ous- 1 pebrot vermell - 1 pebrot verd- 1 ceba gran- 2 làmines de pasta de full rodones- Sal i pebre al gust- Llavors variades i un ou per pintar la pasta de fullPAS A PAS1. En primer lloc, tallem les verdures. Per això pelem i piquem la ceba i els pebrots.​2. Escalfem la paella am..
13 Sep 0 256
INGREDIENTS8 ous200 gr de pernil de gall d'indi1 cullerada de maionesa lleugeraCibulet picat al gustOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Talla el pernil en quadrats petits2. Cuina els ous en aigua bullent durant 5 minuts, deixa'ls refredar i retira la closca.3. Talla els ous a la meitat, retira el rovell i reserva.4. En un bol afeg..
13 Sep 0 236
INGREDIENTS1/2 síndria gran1 mozzarella fresca50 gr de pernil serrà o pernil dolç a rodanxes molt finesEnciam batàvia o similarOli d'oliva verge extraPebre negre moltSalPAS A PAS1. Tallar la mitja síndria per la meitat i després tallar llesques de mig centímetre de gruix, procurant que surtin talls rectes. Retallar amb un ganivet petits quadrats o ..
07 Sep 0 309
INGREDIENTS- 3  Alvocats - 50 gr. de tomàquets - 50 gr. d’escalunya - 1  llima - Coriandre fresc - Sal a gust - Xili a gust  - Jalapeños.  PAS A PAS1. Piquem ben fi la ceba i el tomàquet. 2. Triturem l'alvocat amb un morter i el barregem amb el tomàquet i la ceba picada. 3. Piquem el xili molt fi i ho afegim a la preparació anterior. 4. Li agreguem..
10 Aug 0 339
INGREDIENTESPara 4 personas- 500 gr de filete de salmón limpio sin espinas ni piel- 2 mangos maduros- 3 aguacatesPara la marinada- 50 ml de salsa teriyaki- Jengibre- 10 ml de vinagre de arroz- 1 Lima- 10 hojas de cilantroPASO A PASO1. Pedir a nuestro pescadero que nos limpie el salmón de piel y de espinas.2. Preparar la marinada, en un bol ponemos ..
09 Aug 0 253
INGREDIENTS- 2 carbassons mitjans- 400 gr de formatge cottage- 2 cullerades de mascarpone- 1 cullerada de suc de llimona- Unes fulles de menta- Oli d'oliva verge extra- Sal i pebrePAS A PAS1. Tallem els carbassons en tires i els posem a la planxa escalfada amb unes gotes d'oli.​2. Mentrestant, preparem la crema de formatge. Barregem els dos tipus d..
25 Jul 0 287
INGREDIENTS- 600 gr de polpa de síndria sense llavors- Fulles de menta fresca- Pebre negre molt- Glaçons de gel- Vodka- Suc de 1/2 llimonaPAS A PAS1. Introduïr la síndria, el suc de la llimona, una mica de vodka i els glaçons de gel a la batedora. Triturar fins que quedi com un granissat.​2. Afegir les fulles de menta i pebre als gots. Picar i afeg..
24 Jul 0 478
INGREDIENTS- 100 gr de quinoa- 100 ml d'aigua- 1 tomàquet- 1/2 ceba- Fulles de menta- 1 cullerada de panses- Suc de 1/2 llimona- Oli d'oliva verge extra- SalPAS A PAS1. Deixa el tomàquet i ceba a la nevera fins al moment de utilitzar-los, aixi mantindràs la seva frescor.​2. Agafa la quinoa i posa-la dins d'una cassola d'aigua a foc lent baix, junta..
24 Jul 0 278
INGREDIENTS- 2 tipus d'enciam- Tomàquet de cirerol- Fruita variada de temporada- Sal- Pebre - Oli d'oliva verge extra- VinagrePAS A PAS1. Rentar els enciams, centrifugar-ho, i posar-ho al plat on anirem posant les fruites tallades segons cada classe.​2. Barrejar-ho tot i salpebrar al gust, juntament amb un rajolí d'oli d'oliva i vinagre...
24 Jul 0 235
INGREDIENTS- Formatge mozzarela- Tomàquets cirerol de dos colors- Fulles d'alfàbrega- Oli d'oliva verge extra- Vinagre balsàmic de mòdena- Palets de fusta PAS A PAS1. Rentar els tomàquets i muntar la broqueta seguint un ordre alternant entre les diferents varietats de tomàquets i el formatge.​2. Emplatar amb unes fulles d'alfàbrega, un rajolí d'oli..
24 Jul 0 261
INGREDIENTS- 4 alvocats que estiguin al punt de maduresa- 300gr de cues de gambes o llagostins cuits- 6 o 8 palets de surimi- 1 pot de salsa rosa- Suc de llimona- JulivertPAS A PAS1. Tallar les varetes de surimi i les gambes a bocins i reservar.​2. Partir els alvocats en dos, longitudinalment, treure el pinyol, buidar la polpa i tallar-la a cuadret..
28 Jun 0 349
INGREDIENTS 2 cullerades de te matcha en pols400 grs formatge mascarpone3 ous90 grs sucre15 galetes de soletilla2 cullerades de te matcha per a empolvorarPAS A PAS1. Preparar el te matcha: Escalfar aigua en un cassó afegint les 2 cullerades de te matcha en pols, i removent fins que es dissolgui bé sense que quedin grumolls.2. Reserva fins que es re..
28 Jun 0 334
INGREDIENTS 40 grs de farina40 grs de mantegaMig litre de llet100 ml de nata1 coliflor50 grs de pasta de tòfona20 ml d'oli de tòfona100 gr de formatge compte ratllatPAS A PAS1. Netejar i tallar la coliflor deixant només les flors.2. Bullir-les uns 15 minuts amb aigua bullint i bastanta sal.3. Prepara la beixamel, posant la mantega a fondre, afegim ..
Showing 1 to 24 of 46 (2 Pages)