Pyrénées Stories

Calendario Diciembre

Este diciembre en la alimentación de Pyrénées, te hemos preparado muchas degustaciones para hacerte venir #GanesDeNadal.

Aquest desembre a l'alimentació de Pyrénées, t'hem preparat moltes degustacions per fer-te venir #GanesDeNadal.

Tallers Receptes de Nadal

L'11 de desembre a les 18:00

El 17 i 30 de desembre a les 17:00

Ganes de sorpendre a la teva sogra? 

Aprèn receptes fàcils i saboroses per deixar la familia bocabadada aquestes festes! 


Tallers de Cookies

El 9 de desembre a les 18:00

El 18 i 23 de desembre a les 17:00

Vine a Pyrénées a preparar les millors cookies d'aquest Nadal en família.

Els còctels a casa - Tails

Del 3 al 8 de desembre, i del 17 al 24 desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

Ara pots acostar el bar a casa sense cap esforç. Només has d'afegir gel, agitar i servir. I si et sents animat, decorar-ho per a preparar el còctel perfecte.

Cada Tails Cocktail està elaborat amb licors de qualitat: rom Bacardí, vodka 42Below, ginebra Bombai Sapphire i Blended Scotch Whisky Dewar's.


Joselito i Cinco Jotas

Del 5 a l'11 de desembre

Vine a veure l'exposició de pernils!

Joselito, amb més de 150 anys d'experiència, atresora els secrets d'una tradició ancestral. Sis generacions d'una mateixa família han treballat sempre amb un mateix objectiu: elaborar el millor pernil del món.

Cinco Jotas, des dels seus orígens compten amb la saviesa dels locals de Jabugo, que des de fa cinc generacions li han aportat una cultura ancestral. Tots els processos es conserven com abans, obtenint que cada peça de Pernil 100% ibèric de gla sigui realment única al món.


Oli d'Altitud - 1080M

Del 7 al 9 de desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

L'oli Altitud 1080 té d'especial que és el que es produeix a més alçada de tot Espanya, a l'altiplà de Granada.

És molt saludable i bo pel sistema immunitari.

Té un gust una mica picant, molt afruitat i floral.

Prova'l sol, amb una torrada i una mica de sal.


Catànies Cudié

Del 8 al 10 de desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

Des del 1946 el mestre xocolater Josep Cudié crea aquest bombó delicatessen.

Les catànies són la creació més emblemàtica de Cudié: una irresistible combinació de fruits secs i xocolata.

Elaborades artesanalment amb la reina de les ametlles, la Marcona mediterrània, i recobertes amb un exquisit praliné blanc i un embolcall final de cacau en pols de primera qualitat.


Torrons Virginias

Del 8 al 10 de desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

Els Torrons Virgina, van començar la seva història l'any 1932, quan repartien galetes, torrons i xocolata amb un camió per la zona de Tarragona. Poc a poc van anar creixent i van fer arribar tots els seus productes a tot Espanya. El centre de producció continua sent a Reus i la fàbrica la trobem al cor de la ciutat.

Durant tots aquests anys han reformulat els productes i potenciat la tradició que els ha vist créixer. També han desenvolupat una vessant més innovadora gràcies a la col·laboració de grans xefs. Ara compten amb una gamma gourmet que no te la pots perdre.


Mavis - Festuc Premium

Del 8 al 10 de desembre

De 15:00 a 21:00

A Mavis, el precedeixen centenars de segles de tradició artesana, sotisficació i atenció al detall, per a crear unes delícies úniques al món.


Bonifanti - Panettone

Del 7 al 10 de desembre, el 17 i el 22 de desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

Als peus de la muntanya d'Aparença, on hi ha l'aigua i l'aire més pur, des de-de 1932 Bonifanti produeix Panettone, seguint receptes tradicionals, triant els millors ingredients i utilitzant exclusivament la massa mare natural Bonifanti.


Saula - Infusions i cafè de gra

Del 14 al 16 de desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

Malgrat els canvis que està patint el mercat del cafè, a Saula, des dels inicis, seguim la mateixa fórmula de creació i preparació.

Respectem el que fem, perquè respectem el que t'oferim, amb la mateixa garantia de qualitat any rere any.


Les Larmes de Rabaud - Sauternes

El 16 de desembre

De 11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00

Esperant l'inici mateix del procés de botritització (fenomen natural de concentració del raïm) és la clau per recollir aquests cúmuls molt aromàtics i de color daurat amb alguns primers rastres de botritis. La verema es fa a mà a principis de setembre.

Aquests raïms es vinifiquen amb l'objectiu de preservar la seva frescor i lluentor aromàtica. Una intensitat notable es caracteritza per notes de cítrics frescos, florals, préssec blanc i litxi.