Pyrénées Stories

Tradició i dolçor per celebrar el dia de Meritxell

La coca dels set braços de Jordi Morera i el pastís especial de Lluc Crusellas posen la cirereta a una jornada festiva i plena de simbolisme

El dia de Meritxell és una de les cites més estimades del calendari andorrà. Una jornada que uneix tradició i devoció, i que es viu com un retrobament amb la família i els amics després de l’estiu. És un moment per compartir, celebrar i assaborir les coses bones que marquen l’inici de setembre.

Amb aquesta voluntat, Pyrénées Andorra aporta el costat més dolç de la festa i et convida a gaudir de la coca dels set braços elaborada pel mestre forner Jordi Morera. Enguany la trobareu en dues versions de brioix tendre. La primera amb cobertura de préssec dolç i melmelada de saüc, i la segona, amb xocolata, anous i brownie esmicolat. Totes dues estan disponibles en format de 500 g i 250 g, ideals per compartir a taula.

I per acompanyar aquesta tradició, el mestre xocolater Lluc Crusellas s’uneix a la festa amb una elaboració especial. Un pastís pensat per a l’ocasió que combina pa de pessic d’ametlla, xocolata negra i poma caramel·litzada dins d’una tartaleta d’ametlla. Una altra manera deliciosa de viure el dia de Meritxell.

Les comandes es poden fer trucant al +376 880 375 o bé directament a l’Espícula o a l’espai de Lluc Cruselles, a la segona planta d’Alimentació Pyrénées Andorra.