Revista Nadal Pyrénées 2022

Una safata de pernil ibèric acabat de tallar és, sens dubte, un dels millors plaers que podem oferir a la taula. Els pernils de més alta qualitat són els procedents de porcs 100 % ibèrics que han estat en llibertat a la devesa alimentant-se de glans i pastures naturals. A més, es caracteritzen per tenir la carn infiltrada amb vetes de greix i petits puntets blancs (cristalls de tirosina). Consell: Per assaborir-lo, recorda que els talls han de ser fins i translúcids. Així, al posar-los a la boca, notaràs tots els seus matisos i sabors. Tota una experiència sensorial! Pernil ibèric Per Nadal, el salmó fumat és un gran aliat a la cuina. I és que aquest saludable i saborós peix blau és tan versàtil que ens permet preparar tot tipus d’entrants i aperitius. Consell: A més de fer-ne els clàssics canapès o de servir-lo simplement filetejat amb salsa tàrtara per sobre, també pots presentar-lo en forma de rotllets farcits, posar-lo a les amanides o, fins i tot, fer-lo servir per decorar una crema de porros. Li donaràs un toc gurmet. Salmó Autèntic tresor gastronòmic, el caviar és un producte que, pel seu preu elevat, reservem per als dies més especials de l’any. Consell: Per assaborir-lo com cal, és important que estigui ben fred. Fins i tot es recomana servir-lo en un bol de vidre sobre gel picat. D’altra banda, els experts recomanen menjar-se’l amb una cullereta de plata, nacre o os. I, per gaudir de tots els seus matisos i sabors, agafar-ne poca quantitat cada vegada. Caviar 162

RkJQdWJsaXNoZXIy NDM0NTQ=