Revista Nadal Pyrénées 2022

Amb unamassa suau i tendre, farcida de panses, fruites confitades o trossets de xocolata, aquest dolç italià ha conquerit els nostres paladars i s’ha convertit en una de les estrelles de les taules de Nadal o de Cap d’Any. Consell: A l’hora de servir-lo, talla’l amb un ganivet de pa de fulla llarga, sense pressionar. I, si vols, acompanya’l amb un rajolí de xocolata fosa per sobre. Quedarà espectacular! Panettone A qualsevol època de l’any la xocolata és un producte que desperta passions i ara, per Nadal, encara més. Consell: Després de dinar, a l’hora de la sobretaula, serveix una safata farcida amb aquesta menja dels déus. A més dels clàssics bombons, pots posar-hi trufes, mendiants, llengües de gat, catànies… i, fins i tot, preses de xocolata tallades a trossets… Segur que tothom caurà en la temptació. Xocolata Si hi ha un producte que mai no falta a les taules nadalenques, és el torró. A més del de Xixona, de textura tova, i del d’Alacant, de consistència dura, també pots trobar altres torrons clàssics com el de xocolata, el d’arròs inflat, el de crema cremada, el de massapà… Consell: Aquest Nadal innova, cada any surten al mercat noves propostes que combinen ingredients molt diversos. Et ve de gust tastar-les? Torró #AlimentsDeLuxe 163

RkJQdWJsaXNoZXIy NDM0NTQ=