Revista Nadal Pyrénées 2022

10 pastissets CONSELL DEL XEF Aquesta recepta, creada per Gordon Ramsey, es pot preparar amb carn de vedella, de bou o de porc. Si tens temps, intenta fer la pasta de full tu mateixa! CONSELL DEL XEF Deixa que els petits de casa s’encarreguin d’amassar tots els ingredients, és una bona manera d’iniciar-los a la cuina. 189 #CuinaPerLluirTe • 250 g de farina • 150 g de mantega • 80 g de sucre • 45 g d’ametlla molta • 2 ous • Melmelada de fruita vermella • Sucre de llustre • Sal 1. Posa la farina, l’ametlla, el sucre, la mantega a temperatura ambient, un ou i un pessic de sal dins un bol i amassa-ho tot fins que et quedi una massa homogènia. Deixa-la reposar 30 minuts a la nevera. 2. Estira la massa sobre una superfície enfarinada i talla’n 10 cercles amb un motlle rodó. Folra els motlles per a magdalenes amb la massa i farceix-los amb una cullerada de melmelada. Preescalfa el forn a 180 °C. 3. Amb els retalls de la massa, forma estrelles amb l’ajuda d’un motlle i col·loca-les sobre la cassoleta amb la melmelada. Pinta els pastissets amb l’ou batut i enforna’ls durant 20 minuts. Abans de servir, empolvora’ls amb sucre de llustre. Pastissets de Nadal

RkJQdWJsaXNoZXIy NDM0NTQ=