Pyrénées Stories

PROMOCIÓ D’OBERTURA
Del 12 d’abril al 15 de maig per la compra d’unes ulleres progressives emporta’t una 2ª unitat amb vidres progressius gratuïts i un -20% de descompte en la muntura*

Óptica Pyrénées

Pyrénées Andorra incorpora una òptica dins el centre comercial. Així, des d’avui mateix, els clients poden beneficiar-se de tots els serveis d’atenció ocular d’alta qualitat que ofereix la nova òptica situada a la planta baixa de Pyrénées Andorra.

L’òptica compta amb professionals especialitzats en optometria infantil i per a adults, lentilles, lents monofocals i progressives. Alhora, l’establiment treballa amb equipament d'última generació que permet la detecció de possibles malalties de la còrnia, mesurar la pressió intraocular per a la detecció precoç de glaucoma o altres problemes oculars.

Per a les revisions oculars, totes elles gratuïtes, s’ha de demanar cita prèvia trucant al +376 670 731.

A banda dels exàmens d’optometria, topografia, tonometria i retinografia, l’òptica també ofereix altres serveis, com ara, l’ajustament de lents de contacte i assessorament personalitzat per a la selecció de muntures, entre altres.

Cal afegir, que des del servei d’òptica de Pyrénées Andorra t’oferim un finançament de sis mesos sense interessos per a tots els clients de My Pyri Pay.

Òptica Pyrénées

T’esperem a la planta baixa de Pyrénées Andorra!

*Promoció vàlida a Pyrénées Andorra, excepte error tipogràfic o fins a exhaurir existències. Consulta condicions amb el personal de botiga.
**Crèdits subjectes a l'aprovació per part de la Financera Pyrénées SAU.