Descobreix l'estil boho chic de la marca Com és la nova col·lecció d’Springfield? 

La nova col·lecció de Springfield de moda dona que trobareu a la primera planta de Pyrénées és sinònim d’una bona dosi de moda. Us avancem algunes de les tendències que trobareu quan visiteu el corner. 

La temporada de tardor-hivern ve carregada d’abrics i parques amb tactes molt agradables. I a qui no li agrada el tacte suau? Els abrics llargs i lleugers també marquen la tendència de la nova col·lecci��. Una peça clau a l’armari que ocupa poc espai i al mateix temps és molt pràctica. 

Springfield també ha apostat molt per les dessuadores d’estil oversize. Ideals per combinar amb jeans, pantalons o fins i tot si sou més atrevides, es pot combinar amb faldilles. Una aposta molt pràctica i còmode per al dia a dia. 

Els colors grisos, els roses suaus, els tons blau marins són els protagonistes de la nova col·lecció però també pren protagonisme els estampats florals. Durant aquest estiu ja havien triomfat i ara seguiran ocupant gran part dels nostres armaris.

Descobreix la nova col·lecció de Springfield a Pyrénées. La marca de roba juvenil que t’impregnarà de looks urbans i d’estil boho chic