Història i savoir-faire Pyrénées

El Grup Pyrénées

Als anys 30, la família Pérez s’instal·la a Andorra, un petit país discret i envoltat pels Pirineus. En aquells moments, l’activitat del país se centra en l’explotació agrària mixta, ja que encara no s’han posat en marxa accions per al desenvolupament futur: desenvolupament dels recursos turístics, sistema fiscal generador d’activitat, llibertat d’empresa... En aquest context comença la saga del Grup Pyrénées, que avui dia és un element clau a Andorra.

 

La història de la família Pérez

La família Pérez, la tradició de l’èxit i de l’excel·lència

Quan la família Pérez s’instal·la a Andorra als anys 1930, aquest país aïllat dels Pirineus subsisteix amb un règim d’autarquia. Els germans Georges i Antoine Pérez desenvolupen un conglomerat d’empreses en tot just una generació.

Així neix el Grup Pyrénées, que amb el temps es va consolidant fins a convertir-se en un nom de marca prestigiós a Andorra. Avui dia és un actor principal en el desenvolupament econòmic i comercial del país.

 

De la família Pérez al Grup Pyrénées

Patrick, fill de Georges i de Jacqueline, representa la tercera generació de la família Pérez i perpetua la tradició familiar de l’excel·lència. Durant la seva presidència, el Grup Pyrénées reafirma la seva especialització en la distribució multisectorial a Andorra. Patrick forma un equip dirigent integrat per experts per mantenir la posició destacada que el grup ocupa a Andorra, la d’un autèntic líder comercial.

El savoir-faire del Grup Pyrénées

Savoir-faire, competència i creació de llocs de treball

El Grup Pyrénées és el principal actor de l’economia andorrana. Representa el 9% del PIB nacional i ocupa 1.200 persones (el 3% de la població activa del país). Crear ocupació i ampliar i diversificar l’oferta són els elements que fan que el Grup Pyrénées sigui la locomotora indiscutible del Principat d’Andorra.

Una activitat diversificada i una trajectòria impecable

El Grup Pyrénées basa la seva reputació i el seu prestigi en el fet de ser distribuïdor exclusiu de les marques més importants. Els Grans Magatzems Pyrénées, situats al cor de la capital, Andorra la Vella, representen per si mateixos l’èxit de la família Pérez: ocupen més de 15.000 m2 de superfície comercial, repartits en cinc plantes. L’activitat del Grup Pyrénées també és molt evident en el conjunt del territori andorrà:


01

Distribució a l’engròs

 • Importador exclusiu de grans marques d’electrònica (Samsung, Sony, Leica, etc.).
 • Importador exclusiu de marques d’accessoris (Ray-Ban, Montblanc, etc.).
 • Majorista de productes alimentaris (Distribució Horeca).

02

Distribució al detall

 • Grans magatzems d’Andorra la Vella i Pas de la Casa.
 • Fnac.
 • Supermercats de gran superfície a Andorra la Vella (Andorra 2000).
 • Botiga l’Occitane, etc.

03

Grup Pyrénées: Distribuïdor exclusiu d’automòbils i motos

 • Vehicles industrials: Mercedes Benz industrials, Fuso, Iveco, Piaggio, etc.
 • Turismes: Mercedes Benz, Citroën, Suzuki, Smart, Jaguar, Land Rover, BMW, Mini.
 • Motos: SYM, Suzuki, Volta, Scutum, grup Piaggio (Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, Derbi, Aprilia, Gilera), BMW Motorrad, MV Agusta.

04

Altres prestacions

 • Agència de viatge.
 • Societats de crèdit al consum.
 • Assegurances, previsió.