L’OCCITANE

Bellesa Dona

Història

El 1976, gràcies a un vell alambí, una camioneta i un bon coneixement de les plantes, Olivier Baussan amb tan sols 23 anys, va crear la marca L’OCCITANE.
Poc després, va obrir la seva primera botiga L’OCCITANE a París, rue Vanin. Tan sols 4 anys més tard, la casa francesa obre les seves primeres botigues a Nova York i Hong-Kong. Aquest desenvolupament condueix la marca a innovar: va ser una de les primeres empreses a aplicar en les seves etiquetes el sistema Braille!

Qualitat garantida

L’Occitane en Provence crea els seus tractaments amb olis essencials. Els seus perfums naturals són elaborats sota els principis de la fitoteràpia i de l’aromateràpia.
Inspirats en els valors simples com l’autenticitat, el respecte, la sensorialitat i la millora contínua, cadascun de les creacions de la marca és guiada pel desig doble de preservar i de transmetre.

Consagrat "millor crema miracle"

En la seva recerca de la innovació, L’OCCITANE va rebre el premi de la "millor crema miracle" per la seva crema Divine Immortelle com a resultat de les proves organitzades per la Bíblia de la Bellesa Anti-Edat.

L’Occitane, una exclusivitat dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra

Busques productes naturals per a la cura de la teva pell? No busquis més: a Andorra, la secció para-farmàcia de Pyrénées t’ofereix en exclusiva la cèlebre marca L’Occitane.
I si vols una immersió total en l’univers de L’Occitane, descobreix la nostra botiga oficial ubicada al Centre Comercial Illa Carlemany i oberta tots els dies.