Grup Pyrénées

L'equip de direccióEl Grup Pyrénées

Equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra

Descobreix els membres de l’equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra.

Presentació de l’equip de direcció del Grup Pyrénées Andorra

A més de la família Pérez, el Grup Pyrénées deu el seu èxit i la seva omnipresència al territori andorrà a la participació activa d’un equip de direcció molt qualificat i amb molta experiència:


RAMON M OLIVA CUSCULLOLA

RAMON M OLIVA CUSCULLOLA

Director General

JOSEP MANZANO CASTELLBLANQUE

JOSEP MANZANO CASTELLBLANQUE

Director de Recursos Humans

Josep Manzano Castellblanque pertany al Grup Pyrénées des de l’any 1996. Gràcies a la seva experiència àmplia i completa, ha sabut destacar el millor per fer evolucionar la institució andorrana de «CASA PEREZ» al «GRUP PYRENEES».
Havent treballat en àmbits com la salut i la gestió, ha sabut utilitzar el seu coneixement en la creació de programes de desenvolupament organitzatiu. Extremadament sol·licitat, dedica més de 10 anys de la seva vida a l’ensenyament superior en diverses universitats i escoles de comerç on ensenya sobretot la comunicació.
Participa també com a assessor a projectes internacionals en el nom del Banc Mundial i participa en grans universitats espanyoles. Expert en àmbits molt variats, publica entre altres coses articles en les grans revistes econòmiques prestigioses.
Utilitza avui dia tot el seu coneixement al servei del Grup Pyrénées i és, en paral·lel, secretari de la Fundació Jacqueline Pradère.
DAVID GRAU PINÓS

DAVID GRAU PINÓS

Director del Departament d’Automòbils, Corredoria Assegurances i GSI

DAMIÀ OBACH GUARDIA

DAMIÀ OBACH GUARDIA

Director de la cadena de subministrament i Director de la UCCA (Unitat Central d’Adquisicions d’Alimentació) i de Vendes d’Alimentació de Pyrénées Distribució

ÒSCAR BUSTILLO PÉREZ DE LEÓN

ÒSCAR BUSTILLO PÉREZ DE LEÓN

Director d’Administració i Finances, Organizació i Sistemes i Oficina técnica

L’Òscar Bustillo comença a formar part del Grup Pyrénées a mitjans del 2018 al capdavant del departament Financer per aportar noves idees i mecàniques punteres del sector. És economista de formació, Master en Corporate Finance i titular d’un MBA (Master of Business Administration) d’ESADE Business School. Després de desenvolupar la seva carrera a empreses espanyoles rellevants, decideix emprendre un nou projecte com a director de Serveis Corporatius a una empresa andorrana. Actualment, Bustillo encara amb molta força un nou repte al Grup Pyrénées. La seva missió serà principalment liderar millores als serveis corporatius del grup, a banda d’implementar canvis per tal de millorar els resultats. 
ANTONIO MIRALLES GASCO

ANTONIO MIRALLES GASCO

Director d’Andorra 2000, Pyrénées Import/Export i Hyper Centre

Antonio Miralles Gascó, d’origen Valencià, es titular d’un Màster amb Direcció d’Empreses obtingut a la Universitat de València. Va continuar els seus estudis amb un tercer cicle de Direcció PDG a l’escola IESE i un altre amb DAGE (Direcció i Administració General d’Empreses) a l’institut Lluís Vives de València. Va ocupar igualment les funcions de professor de Merchandising i Distribució de la Cambra de Comerç de València com a coordinador del Màster en Distribució de l’ICT i UPC durant 11 anys. Antonio Miralles Gascó ha dut a terme tota la seva carrera professional en el sector de la distribució, passa’n per variats càrrecs: Cap de magatzem, Director de formació, Director de Màrqueting i Director del departament de negocis. Ha treballat per diverses empreses del sector: 8 anys a Mercadona, 8 anys a Jobac (que es convertirà en Consum-grup Eroski). Des de 1994, aporta tots els seus coneixements i experiència al Grup Pyrénées. És actualment Director de l’Andorra 2000 des de 1994 i de Pyrénées Pas de la Casa des de la seva inauguració l’any 2001.

IVAN ARMENGOD MARTINEZ

IVAN ARMENGOD MARTINEZ

Adjunt a Director General i Director de Pyrénées Distribució