BERING

Rellotges

What time is it? It’s Bering time in Andorra!

L’estret de Bering i la bellesa al·lucinant dels matisos de l’Àrtic: heus aquí d’on obté la seva inspiració la ineludible marca de rellotges. La companyia danesa va ser creada el 2010 per tres dissenyadors aventurers.

Compra un rellotge Bering a Andorra... i opta pel disseny escandinau

Aquest fulgor increïble, Bering el deu a la qualitat irreprotxable i la noblesa dels materials emprats en la fabricació dels rellotges. Fidel al purisme i al disseny escandinau, l’elegància dels rellotges Bering, disponibles a Pyrénées Andorra, promou la marca a la cimera mundial del rellotge de luxe.

Materials high-tech disponibles a la teva rellotgeria andorrana preferida

Els materials sostenibles i altament resistents són les característiques principals de la fàbrica de rellotges Bering. La ceràmica high-tech conjugada amb vidre de safir i titani que recorden la puresa glacial de l’Àrtic, defineixen un estil minimalista i intemporal al més pur estil danès.

Un èxit fulgurant

Escollida una vegada i una altra nova marca de l’any al Canadà i millor marca del món al Regne Unit; tot i la seva joventut, la marca Bering suscita admiració arreu del món.

Compra’t un rellotge Bering a la rellotgeria de Pyrénées Andorra

Compra’t el teu rellotge Bering a la rellotgeria andorrana Pyrénées al millor preu, i aprofita els nombrosos avantatges i serveis: servei postvenda, canvis, reemborsaments, facilitats de pagament, pàrquing privat, personal shopper, etc. Pyrénées és l’adreça ineludible per anar a comprar un rellotge Bering a Andorra la Vella.